Fenerbahçe Antalya'da fire verdi

Fenerbahçe Antalya'da fire verdi

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda prestij maçına çıkan Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndaki son maçında Antalyaspor ile karşılaşan lider Fenerbahçe, sahadan beraberlikle ayrıldı.. Genç oyuncuların ağırlıklı olduğu kadrosuyla mücadele eden Kanarya, sessizliği bozamadı, ilk ve tek kaybını yaşadı...

Süper Toto Süper Lig takımlarını karşı karşıya getiren kupa maçında her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma başladığı skorla tamamlandı.

GRUBU LİDER TAMAMLADI

Sarı-lacivertliler, grubunu 16 puanla lider tamamladı ve bir sonraki turda Kayserispor ile eşleşti. H Grubunu 11 puanla ikinci sırada tamamlayan Antalyapor'da üst tura yükselen diğer takım oldu.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

90.DK: Hakem Emre Altun müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90.DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

87.DK: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Danilo Campos ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

84.DK: Kırmızı beyazlılarda Zeki Yıldırım rakibi Uygar'ın yaptığı faul sonrasında kısa süreli sakatlık geçiriyor.

83.DK: Antalyaspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Halil İbrahim Tuna oyundan alınırken yerine Dejan Lazarevic oyuna dahil oluyor.

82.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Uygar ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

80.DK: Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinde topla buluşan Alper ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Ancak hakem Emre Altun hava topu mücadelesinde Michal Kadlec'in rakibi Kadir'e faul yaptığını işaret ediyor.

77.DK: Fenerbahçe cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Topuz oyundan alınırken yerine Ozan Tufan oyuna dahil oluyor.

74.DK: Antalyaspor cephesinde iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Lionel Enguene ve Oktay Delibalta oyundan alınırken yerlerine Cem Felek ve Danilo Campos oyunda dahil oluyor.

72.DK: Sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Birkan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Oktay kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Erten Ersu sağ köşeye yükselerek bu topu kontrol ediyor.

70.DK: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Uygar pasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Ramazan Civelek'ın bıraktığı topu Melih Okutan kontrol ediyor ve bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

68.DK: Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Gökhan Yılmaz ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu top hiç bir arkadaşına ulaşmıyor be kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

66.DK: Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

63.DK: Ceza yayı sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Uygar ortasını penaltı noktasının arka sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mehmet Topuz kafa vuruşunu yapıyor. Yükseklik kazanan top inişe geçerek üst direğe çarpıyor ve oyun alanını terk ediyor.

62.DK: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Alper rakibi Rıdvan'ı geçerken yerde kalıyor ve pozisyon sonrasında Rıdvan sarı kart ile cezalandırılıyor.

60.DK: Bu dakikalarda yapılan karşılıklı faullerle oyun sık sık duruyor.

57.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Halil İbrahim Tuna son çizgiye inmeden pasını ceza sahası içi sağ çaprazında bulunan Oktay Delibalta'ya gönderiyor. Oktay'ın ilk şutu savunmada Kadlec'den dönerek tekrar kendi önüne düşüyor. Tecrübeli oyuncu ikinci şutunu çekiyor ancak kaleci Erten sağ köşeye uzanarak bu topu kontrol ediyor.

56.DK: Topla birlikte sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Rıdvan Şimşek uzak mesafeden doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin sol üst tarafından dışarı gidiyor.

54.DK: Savunmanın yaptığı hatayı değerlendirerek topu çalan Halil İbrahim Tuna ceza yayı sağ çaprazından sol ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak kaleci Erten Ersu üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

51.DK: Topla birlikte ceza yayına sokulan Lionel Enguene topu sol tarafına doğru çekerek yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

50.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Uygar ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

47.DK: Yayın içinde topla buluşan Semih Ergül yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ozan Evrim Özenç üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

46.DK: İkinci yarının hemen başında konuk ekip Fenerbahçe'de iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Samed Karakoç ve Caner Koca oyundan alınırken yerlerine Michal Kadlec ve Melih Okutan dahil oluyor.

46.DK: Müsabakanın ikinci yarısına başlayan taraf Fenerbahçe oluyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Emre Altun ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45.DK: Savunma arasına atılan pasa hareketlenen Birkan Öksüz ceza yayı sol tarafından ceza sahasına giriyor ve yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

45.DK: Dördüncü hakemin işareriyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

45.DK: Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Semih Ergül son çizgiye inmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ozan Evrim Özenç üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

43.DK: Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Halil İbrahim Tuna sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

42.DK: Kırmızı beyazlılar kısa paslarla rakip yarı alanda organize olmaya çalışıyor.

39.DK: Antalyaspor'da Lionel Enguene orta alan mücadelesinde rakibi Uygar'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

36.DK: Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Mehmet Topuz sağ ayağı ile doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin sağ üst tarafından dışarı gidiyor.

32.DK: Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Lionel Enguene bekletmeden sert vuruyor ancak kaleci Erten Ersu üzerine gelen bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

30.DK: Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

27.DK: Sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Gökhan Yılmaz ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

25.DK: Topla birlikte ceza yayına sokulan Samed Karakoç sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

21.DK: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Mehmet Topuz doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top sağ kale direğinin biraz üzerinden dışarı gidiyor.

19.DK: Zeki Yıldırım'ın ara pası ile sol çaprazdan ceza sahasına giren Ömer Şişmanoğlu altıpas sol çaprazından sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

16.DK: Savunma arkasına havadan atılan uzun pasa hareketlenen Ömer Şişmanoğlu kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

14.DK: Bu dakikalarda yapılan karşılıklı faullerle oyun sık sık duruyor.

10.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Birkan ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Zeki Yıldırım kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Erten Ersu'dan dönen topu son anda savunma uzaklaştırmayı başarıyor.

8.DK: Kullanılan serbest vuruşta Chico doğrudan kaleyi düşünüyor ve yerden sert vuruşunda kaleci Erten Ersu sol köşeye uzanarak bu topu çıkartıyor.

7.DK: Hızlı gelişen Antalyaspor atağında ceza yayı içerisinde topsuz alanda Savaş'ın rakibi Halil İbrahim'e yaptığı faul sonrasında hakem Emre Altun, Savaş'ı sarı kart ile cezalandırıyor.

5.DK: Sol kanattan gelişen atakta Ramazan'ın ara pası ile topla buluşan Semih Ergül ceza sahasına doğru yönelmek istiyor ancak genç oyuncunun pozisyonu ofsayt.

3.DK: Sarı lacivertliler kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

1.DK: Konuk ekip Fenerbahçe maçın hemen başında gole çok yaklaşıyor. Hızlı gelişen atakta Uygar'ın pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Semih Ergül sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

1.DK: Hakem Emre Altun'un düdüğü ile müsabakaya Antalyaspor başlıyor.

- Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Diego, Abdoulaye Ba, Ertuğrul Taşkıran ve Gökhan Gönül takımını yalnız bırakacak.

- Antalyaspor’da Diego Angelo sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

- Sarı lacivertliler deplasmanda oynadığı son 3 lig maçından 1 beraberlik ve 2 galibiyet ile ayrıldı.

- Kırmızı beyazlılar evinde oynadığı son 3 lig maçında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

- İki ekip arasında oynanan son 10 karşılaşmada sarı lacivertlilerin rakibine karşı galibiyetlerde 8-1 üstünlüğü bulunurken 1 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda sarı kanaryalar rakip filelere gönderdiği 22 gole karşılık kendi kalesinde 9 gol gördü.

- H Grubunda son haftaya girilirken kırmızı beyazlılar topladığı 10 puan ile 2. sırada yer alırken sarı kanaryalar ise topladıkları 15 puan ile liderliğini sürdürüyor. Son maçın skoru ne olursa olsun bu sıralamalarda herhangi bir değişiklik olmayacak ve iki ekip bir üst tura yükselecek.

- Antalya Stadyumu’nda oynanacak müsabakada hakem Emre Altun düdük çalacak.

- Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması H Grubu 6. Hafta maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.


Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Antalyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Antalya Arena’da oynanacak maçın hakemi Emre Altun… Mücadele 20:45’te başlayacak.

Grupta liderliği garanti olan Fenerbahçe son 16 turunda Kayserispor ile, Antalyaspor da Konyaspor ile eşleşti.

İLK 11'LER

Antalyaspor: Ozan Evrim, Rıdvan, Birkan, Gökhan, Zeki, Kadir, Chico, Lionel, Halil İbrahim, Oktay, Ömer

Fenerbahçe: Erten, Savaş, Caner Koca, Egemen, Yasir, Mehmet Topuz, Uygar, Ramazan, Samed, Alper, Semih