O sevincin sırrı ortaya çıktı !

O sevincin sırrı ortaya çıktı !

Diego'nun attığı gol sonrası Pereira ile sevincinin sırrı ortaya çıktı.

Lig ve Avrupa’da dolu dizgin ilerleyen F.Bahçe, Türkiye Kupası’nda da çeyrek finale çıkarken zafer golünün mimarı Diego Ribas ise hocasına kendisini kanıtlamanın gururunu yaşıyor. 
 
SAKATLIĞI nedeniyle takımdan ayrı kalan ve yavaş yavaş ısınma turlarına başlayan Brezilyalı, Kayseri maçı öncesinde Vitor Pereira ile görüşüp oynamak istediğini aktardı. Fakat Portekizli çalıştırıcı, sakatlığının altını çizerek Diego’dan sabırlı olmasını isterken Sambacı “Lütfen kadroya beni dahil edin, en azından kulübede oturmak istiyorum, hazırım. En kötü 5-10 dakika bile oynarım” dedi. 
 
BU sözlerin üzerine Diego kadroya alınırken 0-0 biten ilk yarı sonrasında soyunma odasında Diego bir kez daha Pereira’nın yanına gelerek oyuna girebilecek durumda olduğunu vurguladı. Fakat Pereira kabul etmedi ve “Risk alıyorsun. Sana tüm sezon ihtiyacım var” ifadelerini kullansa da Brezilyalı, “Ben risk alırım oynamak istiyorum” sözleriyle ısrarcı oldu. 
 
GÖZÜNÜN İÇİNE BAKTI!
 
KARARINDAN dönmeyen Pereira ikinci yarıda da Diego’yu oyuna sokmazken Brezilyalı ise sürekli oyuna girmek için hocasının gözünün içine baktı. 
 
BİR türlü galibiyet golünü kaydedemeyen F.Bahçe, uzatmaların ilk bölümünü de golsüz geçince Pereira da Diego’ya sarıldı ve 106. dakikada sahaya sürdü. Sambacı 2 gündür hocasına yaptığı ‘baskının’ karşılığını ise futboluyla verdi ve 113’te bulduğu golle takımına çeyrek finalin kapılarını açtı. 
 
GALİBİYET golünün ardından ise Diego direkt olarak Pereira’ya koşup sarılırken ikili soyunma odasında da yaşanan sürecin kritiğini yaptı.

Vatan