Kadroyu yetersiz buldu !

Kadroyu yetersiz buldu !
Güncelleme:

Arsenal'da teknik direktör Arsene Wenger, 3-0 kaybedilen Lig Kupası maçından sonra tüm kulvarlarda mücadele edecek yeterli kadroya sahip olmadıklarını söyledi.

Sheffield Wednesday'e 3-0 mağlup olarak İngiltere Lig Kupası'na veda eden Arsenal'da teknik direktör Arsene Wenger, tüm kulvarlarda mücadele edecek yeterli kadroya sahip olmadıklarını söyledi.
 
"Bizim için kötü bir akşamdı. Hem yeterince iyi değildik hem de iki önemli oyuncumuzu kaybettik. Fakat her şeyden önce Sheffield Wednesday'i tebrik etmek gerek. Gayet iyi ve kararlı bir performans ortaya koydular ve kazanmayı hak ettiler.
 
Kazanmayı tabii ki isterdim. Mazeret olarak göstermemeliyiz ama şu bir gerçek ki; an itibariyle bütün kulvarlarda mücadele edecek kadroya sahip değiliz. Maçtan önce de söylediğim gibi, Premier Lig'de forma giyen çok sayıda yabancı oyuncu nedeniyle fırsat bulamayan bir o kadar iyi oyuncu Championship takımlarını tercih ediyor. Bu durumda genç oyuncularla Championship ekiplerine karşı mücadele etmek epey zorlaşıyor. Dolayısıyla henüz deneyim kazanmamış oyuncularınızla bu tarz takımlara karşı kazanma şansınız kalmıyor."

Goal.com