Hayrullah Mert Ayyüz’den prim açıklaması

Hayrullah Mert Ayyüz’den prim açıklaması
Güncelleme:

Adanaspor kalecisi Hayrullah Mert Akyüz, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi aldığı prim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hollanda 2. Ligi’nde mücadele veren Dordrecht’te görev alan Erol Erdal Alkan’ın Türkiye A Milli Takım’ının Romanya ve Arnavutluk ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosunda yer alması tartışmalara neden oldu.

Erol’dan önce çok konuşulan bir başka isim, A Milli Takım’ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde oynayan Hayrullah Mert Akyüz’ün aldığı prim olmuştu. Yaşanan gelişmeler Hayrullah Mert Akyüz’ü tekrar gündeme getirdi. Özel açıklamalarda bulunan Adanaspor file bekçisi Hayrullah Mert Akyüz, o dönem ile ilgili konuştu.

Hayrullah Mert Akyüz, şunları söyledi:

“Neden hala gündeme geliyorum? Buna anlam veremiyorum. Arda Turan Barcelona’ya transfer oldu. Arda Turan bile eleştiriliyor. Futbolda eleştiri var. Fakat bu eleştiriler performansımla ilgili olsa çok daha iyi olacak. Prim konusuna gelince o dönem büyüklerimiz öyle uygun gördüler ben de saygı duydum. Nasip, kısmet diyelim. Şu anda İrfan Can kardeşim forma giyiyor. Aramızda en ufak problem yok. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. İrfan Can da umarım futbolumuza uzun yıllar katkıda bulunur.”

Ajansspor