''Lens transferi olabilir, Talisca'nın bonservisini istiyoruz''

''Lens transferi olabilir, Talisca'nın bonservisini istiyoruz''
Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in maaşını oturup konuşacaklarını söyledi. Orman, Fenerbahçeli yıldız Lens ile ilgilendiklerini de itiraf etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, beIN Sports'ta Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı.

Orman'ın sözleri şöyle;

ŞENOL HOCANIN MAAŞINI KONUŞURUZ

Şenol Güneş kovulacak bir adam değil. Şenol Güneş'in maaşıyla ilgili bir konuşma yapmadık. Ortada bir başarı varsa hocayla olan şartları da değiştirebiliriz. Yeni şartları oturur konuşuruz. Hocamızla devam edeceğiz. Uzun vadeli anlaşma sağlayarak bir sene mi iki mi sene mi devam edeceğiz? Bunu konuşacağız

Karadenizliler zor insanlardır ve hiç memnun olmazlar. Aynaya baksa kendini beğenmez yani. Şenol Hoca da öyle mükemmeliyetçi.

LENS İLE İLGİLENİYOR MUSUNUZ?

Geçen sene çok ilgilendik olmadı. Bu sene bakacağız. Olabilir de olmayabilir de. Bakacağız. Alternatifleri de var. Kimi almadıysak hayırlı oldu, kimi aldıysak da hayırlı oldu.

OĞUZHAN'I LEİCESTER'E SATMAM

Oğuzhan Özyakup için gelen bir teklif yok. Gidecekse Beşiktaş'tan büyük bir kulüp olmalı. Mesela Oğuzhan'ı Leicester'a satmam.

PLANLARIMIZDA GOMEZ YOK

Futbolda yarın ile ilgili büyük konuşmamak gerekir ama bizim planlarımızda şu an için Mario Gomez yok. Tolgay Arslan'a İtalya'dan gelen bir teklif de yok. Adriano'nun kontratı var ve takımda kalacak. Demba Ba müthiş bir santrafor. Kalmasını çok istiyorum. 2-3 yıllık sözleşme istiyorum.

TALİSCA SÖZLERİ...

UEFA ile anlaşmamız bitecek. Talisca da kalmak istiyor. Talisca'nın bonservisi konusunda önümüzdeki sezon daha agresif olabiliriz. Önder Özen, 3 sene önce Talisca'yı görüp "Bir çocuk var çok cılız ama müthiş bir yıldız olacak" demişti

GÖKHAN TÖRE DÖNECEK

Gökhan Töre geri dönecek ama çok uçmayacak. Olağanüstü bir futbolcu da değil. Çalışması lazım.