Paşa zirveyi titretiyor!

Paşa zirveyi titretiyor!

Trabzon'u yenen Kasımpaşa, ligin üstünü karıştırdı..

Beşiktaş'ın kayıp yaşadığı haftayı Trabzon'u yenerek kârlı kapatan Kasımpaşa, ligin üstünü karıştırdı. İstanbul ekibi, puanını 18'e çıkardı, 2. sırayı kaptı, stadı dolduran taraftarına da muhteşem bir zafer yaşattı.

Şota Arveladze yönetiminde dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak hedefi Avrupa olarak belirleyen Kasımpaşa, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Art arda alınan Elazığ ve Gençlerbirliği galibiyetlerini dün akşamki Trabzonspor zaferiyle süsleyen İstanbul ekibi, zirveyi de titretiyor. Üste üste aldığı başarılı sonuçlarla puanını 18’e yükselten Lacivert-Beyazlılar, birbirinden güçlü rakipleri geride bırakıp, Beşiktaş’ın Akhisar deplasmanında puan kaybetmesiyle haftayı kârlı kapattı, 2. sıraya yerleşti. Kerem Şeras, Adem Büyük ve Scarione’nin birbirinden güzel golleriyle rakibini deviren Kasımpaşa, yakaladığı birçok net fırsatla da ilerleyen haftalarda devlerin yine kâbusu olabileceğini gösterdi. Kaliteli hücum silahlarıyla sonuca gitmekte zorlanmayan Şota’nın öğrencileri 9 maçta ağları 19 kez sarsarak 22 gollü Fenerbahçe’nin ardından ligin en çok skor üreten takımı oldu. Trabzonspor maçında tribünlerin de büyük ölçüde dolması ve taraftarın takıma olan desteği genç hocayı son derece mutlu etti.

‘Daha iyi oluruz’

Maç sonunda kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür eden Şota, galibiyeti şu sözlerle özetledi: “Kazanmamız gereken bir maçtı. Her geçen hafta oyun olarak biraz daha üzerine koyarak ilerliyoruz. Kolay gol yeme hastalığımızdan da kurtulursak eminim ki çok daha iyi olacağız. Ancak böyle güzel frikikler atıldığında yapacağımız pek fazla bir şey olmuyor” dedi.