Federer’den Gerard Pique’ye sert uyarı !

Federer’den Gerard Pique’ye sert uyarı !
Güncelleme:

Dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer, Gerard Pique ve sahibi olduğu Kosmos adlı şirketin Davis Cup'ta değişiklikler yapmayı hedeflediği yönüne çıkan haberlerin ardından Pique'yi uyardı.

Teniste dünyaca ünlü yıldız Roger Federer, Barcelona’nın tecrübeli savunmacısı Gerard Pique ile yaşadığı tartışma ile gündeme geldi. Pique’nin sahibi olduğu Kosmos adlı şirketin, milli takımları bir araya getiren prestijli ve köklü turnuva Davis Cup’ın formatını değiştirmek için çaba sarfettiği çıkınca İsviçreli raket Pique’yi uyardı.

Yeni formata göre şubat ayında birer içi saha ve birer dış sahada olmak üzere bir haftalık Dünya Kupası stili bir organizasyona dönmesi beklenen Davis Cup’la ilgili olarak, Gerard Pique ve Kosmos’un aklındaki değişiklikleri uygulamak için karşılarında Roger Federer’in başını çektiği bir grup buluyorlar.

Maç esnasında üstünü değiştirmişti ! O karara tepki...Maç esnasında üstünü değiştirmişti ! O karara tepki...

 

Federer’in turnuvasıyla çakışınca…

Pique, Davis Cup’ın ekim ayından ziyade eylül ayında oynanması için harekete geçerken bu girişimin Federer’den tepki almasının ardından akıllara Federer ve İsviçreli raketin sahip olduğu Team8 adlı yönetici kurulun düzenlediği Laver Cup’la çakışma ihtimali geldi.

Federer, “Gerard Pique ile henüz konuşmadım ancak itiraf etmeliyim ki bir futbolcunun gelip tenis işine burnunu sokması bir garip” ifadelerini kullandı. Federer, “Dikkat! Davis Cup, Pique Cup olmamalı, küresel açıkta yeniliklere açığım: bizim sporumuz yenilikçilik için kalıplarından dışında düşünmeli. Ama bu biraz da Jenga oyununa benziyor. Bütün yapının çökmemesi için taşları dikkatle oynatmalısınız” dedi.

Skor

Etiketler tenis pique federer