Voleybolda işbirliği protokolü

Voleybolda işbirliği protokolü

Uzun vadeli stratejik plan oluşturmak amacıyla danışmanlık firması TSE Consulting ile işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye Voleybol Federasyonunca (TVF) belirlenen vizyon ve misyonu doğrultusunda uzun vadeli stratejik plan oluşturmak amacıyla danışmanlık firması TSE Consulting ile işbirliği protokolü imzalandı.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, imza törenine TVF Başkanı  Özkan Mutlugil, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Kaya ve TSE Consulting Genel  Müdürü Lars Haue-Pedersen'in katıldığı belirtildi. 
 
TVF ve TSE Consulting'in çalışmaları doğrultusunda, yeni yaklaşımlarla  belirlenecek stratejik planla Türk voleybolunun uzun dönem yol haritası  oluşturulacak.
 
Açıklamada, görüşlerine yer verilen TVF Başkanı Özkan Mutlugil, "Hali  hazırda iyi durumda olan voleybolumuzun daha da iyi noktalara ulaşması için  çalışmaya devam ediyoruz. Elde ettiğimiz başarıları sürdürülebilir kılmak  istiyoruz. Voleybolumuzu daha ileri noktaya ulaştırma hedefimize deneyim ve  uzmanlığı ile yardımcı olacak TSE Consulting ile işbirliğimizden dolayı  memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
 
TSE Consulting Genel Müdürü Lars Haue-Pedersen ise "Türk voleybolunun  gelişiminin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Birlikte çalışmak için  sabırsızlık duyuyoruz. Şu ana kadar önemli başarılar elde eden TVF ile işbirliği  yaparak voleybolu daha iyi noktalara taşımak istiyoruz." değerlendirmesinde  bulundu.