Okeyin muhabbet tadında olanı

Okeyin muhabbet tadında olanı
Güncelleme:

Okey oyunlar arasında her zaman popüler olmaya devam ettiğinden dolayı sıklıkla bu hizmeti veren siteler açılır. Bunlardan farklı bir hizmet anlayışı ile hareket ediyorlar.

Kaliteli ve oldukça hızlı bir şekilde hizmet veriyor olmalarından dolayı her geçen gün sitelerine olan talep atıyor. Okey oynarken aynı zamanda canlı bir şekilde sohbet etme şansı sunuyorlar. Bu sayede oyun daha heyecanlı ve keyifli bir şekilde ilerliyor. Yazışarak aynı zamanda oyunda bulunmanız da başka bir kolaylık oluyor. Site olarak üyelerinin isimlerini gizli tutuyorlar. Böylece daha rahat bir şekilde hizmet alma imkanınız da oluyor.

Üyelerine Hangi Hizmetleri Veriyorlar?

Üyelerine tamamen ücretsiz bir şekilde üyelik oluşturuyorlar. Üyelik onaylandıktan hemen sonra da kolaylıkla oyun oynamaya başlıyorsunuz. Okey ve 101 seçeneklerinden arzu ettiklerinizi seçerek hemen odaya dahil olabiliyorsunuz. Böylece kesinti olmayan, kopma yaşanmayan oyun ortamında bulunmanızı sağlıyorlar. Oyunla eş zamanlı olarak odada bulunan ve ortak noktanızın olduğu kişiler ile iletişime geçme durumunuz da bulunuyor.

Sohbet Odasına Nasıl Dahil Olunur?

Sohbet odası imkanı tanıyarak ortak noktanızın olduğu insanlar ile daha kolay karşılaşmanıza ortam oluşturuyorlar. Odanın adından hareket ederek hemen size uygun olan herhangi bir tanesini seçebilirsiniz. Oda sistemi hemen hemen her sitede uygulanan bir yöntemdir. Ama farklı olarak katılım için şart koymuyorlar. Bunun için isteyen her insan istediği kişi ile oynarken (chat) sohbet edebiliyor.

Neden Sohbet Keyiflidir?

Üyelik sırasında sizden özel bilgiler istemiyorlar. Bilgilerin içinde sadece kullanıcı adınız ve şifreniz bulunuyor. Nickname yani kullanıcı adı verilen bir sistemle çalışıyorlar. İsterseniz kullanıcı alanınızdan profil resmi ekleyebiliyorsunuz. Bundan dolayı kendi adınız ve gerçek kimliğiniz belli olmadan oyun oynarken kendinizi rahat hissediyorsunuz.

Rahat olmanızın sonucu olarak da daha samimi ve içten sohbet etmenize neden oluyorlar. Oyunun kalitesi ile sohbetin kalitesi birbirine ekleniyor. Uyulması gereken nezaket kurallarını da gözden kaçırmıyorlar. Düzeyli ve samimi bir ortam oluşması adına dikkatli davranıyorlar. Oyunlar canlı olduğundan dolayı daha da eğlenceli ve sohbet imkanı sunan bir yapıdadır.

https://www.muhabbet.org

Seçiniz...

Etiketler advertorial