iPhone 7 çok kolay çizilebiliyor

iPhone 7 çok kolay çizilebiliyor
Güncelleme:

Apple resmi sitesinden yaptığı açıklamada iPhone 7'nin kasasının kolay çizilebildiğini açıkladı.

Apple'ın geçtiğimiz gün tanıttığı iPhone 7'de çeşitli cilalama yöntemleriyle elde edilen özel renk oldukça göz alıcı görünüyor. Ancak bu renk ciddi bir sorunu da beraberinde getiriyor. Apple'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre jet siyahı renkli iPhone 7 kolaylıkla çizilebiliyor.

SUYA DAYANIKLI AMA GARANTİSİ YOK

iPhone 7 ve 7 Plus suya ve toza dayanıklılık konusunda IP67 sertifikasına sahip. Ancak Apple bu konuda da kendisine güvenmiyor. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre, sıvı temasına bağlı hasarlar garanti kapsamına dahil edilmiyor.

Apple'ın resmi sitesinden yapılan açıklamalar şu şekilde:

Simsiyah iPhone 7'nin parlaklığı, dokuz aşamalı oldukça hassas bir anodizasyon ve cilalama süreciyle elde edilmiştir. Bu parlak yüzey, anodizasyon işleminden geçen diğer Apple ürünleriyle eşit sertliktedir. Ancak zamanla yüzeyin üzerinde küçük çizikler oluşabilir. Bu yüzden, iPhone'unuzu korumak için sunduğumuz kılıflardan birini kullanmanızı öneririz.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus suya, sıçramalara ve toza dayanıklıdır. Aygıtlar kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiş ve 60529 sayılı IEC standardı kapsamında IP67 derecesini elde etmiştir. Suya, sıçramalara ve toza dayanıklılık kalıcı değildir ve normal kullanıma bağlı yıpranma sonucunda azalabilir. Islak bir iPhone'u şarj etmeye çalışmayın. Temizleme ve kurulama yönergeleri için lütfen kullanım kılavuzunu inceleyin. Sıvı temasına bağlı hasarlar garanti kapsamında değildir.

Etiketler iphone 7