Reeder'dan tepki çeken özellik: ''Süs kamerası''

Reeder'dan tepki çeken özellik: ''Süs kamerası''
Güncelleme:

Yerli akıllı cep telefonu üreticisi Reeder internet sitesinde yer alan bu açıklama görenlerin ağzını açık kalmasına yol açtı. Çünkü Reeder'ın P13 Blue Max Lite cep telefonu için yazılı açıklamada "Arka kamera kasasında 2 tane süs kamera vardır. Bunların herhangi bir fonksiyonu yoktur" ifadeleri yer alıyordu...

İsmi Türkiye’de gençlere satılacak ‘vergisiz telefon’ düzenlemesiyle gündeme gelen yerli teknoloji şirketi Reeder, arka tarafında 3 adet kamera lensi bulunan cep telefonu modeli P13 Blue Max Lite 2022 için internet sitesindeki yazılı açıklamasıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

 

Reeder'in internet sitesindeki açıklamada, “Arka kamera kasasında 2 tane süs kamera vardır. Bunların herhangi bir fonksiyonu yoktur” denildi.

 Sayfaya eklenen ifade şöyle:

“Cihazda önce 5MP, arkada 8MP kamera kullanılmıştır. Arka kamera kasasında 2 tane süs kamera vardır. Bunların herhangi bir fonksiyonu yoktur.”

Yerli akıllı cep telefonu üreticisi Reeder internet sitesinde yer alan bu açıklama görenlerin ağzını açık kalmasına yol açtı. Çünkü Reeder'ın P13 Blue Max Lite cep telefonu için yazılı açıklamada