Youtube MP3 Dönüştürücü Snappea

Youtube MP3 Dönüştürücü Snappea
Güncelleme:

Birkaç hafta önce Youtube uygulamasında uzun zamandır dinlemediğim eski bir şarkıyı gördüm.

Uzun zamandır görmediğim için o şarkıyı tekrar tekrar dinlemek istedim. Fakat bunun için diğer işlerimi yapmaktan vazgeçmem gerekiyordu. Tek yapmam gereken Snappea uygulamasını indirmekti. Android telefonumu mağazasından Snappea MP3 dönüştürücü uygulamasını indirdim. Daha sonra Youtube uygulamasından dinlemek istediğim o şarkıyı açtım ve sağ alt köşede bulunan ‘Linki Kopyala’ butonuna bastım. Şimdi sıra en heyecanlı yere geldi. Snappe MP3/MP4 dönüştürücü uygulamasını açtım ve kopyaladığım linki Snappea uygulamasının arayüzünde bulunan arama çubuğuna yapıştırdıktan sonra, ‘Enter’ tuşuna bastım. İşte şimdi harika şarkımla buluşmak üzereyim. Birkaç saniye içinde telefonumda tekrar tekrar dinlemek istediğim şarkı !

Youtube MP3 Dönüştürücü Snappea - Resim : 1 

Derken Snappea MP3 dönüştürücü uygulamasında dikkatimi çeken birşey vardı ki o da Snappea MP3 dönüştürücünün kendisine ait bir müzik kütüphanesi var ! Bu inanılmaz kütüphanenin içinde gezinirken,indirdiğim parçayı bulunca inanılmaz sevindim. Snappea Online olarak internet sitesinde veya uygulamasında da Youtube uygulamasına gerek kalmadan istediğiniz şarkıları ve videoları indirebilirsiniz. Şimdi sizlere daha detaylı bir şekilde anlatacağım ki bu eşsiz deneyimi sizde yaşayın. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.

Youtube MP3 Dönüştürücü Snappea - Resim : 2

İlk başta Android veya İOs telefonunuza veya bilgisayarınıza indirmek istediğiniz şarkıyı veya videoyu bulun. Daha sonra Youtube MP3 dönüştürücü uygulaması olan Snappea uygulamasını telefonunuza indirin. Eğer bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız Snappea Online Youtube MP3 dönüştürücü internet sitesini açın. Daha sonra Youtube ekranında sağ alt köşede bulunan ‘Bağlantıyı Kopyala’ tuşuna basın ve kopyalayın. Şimdi Snappea Online veya Snappea Youtube MP3 dönüştürücü uygulamasını açın ve kopyaladığınız linki Snappea Youtube MP3 dönüştürücü arayüzünde bulunan arama çubuğuna uzun basın. Karşınıza ‘Yapıştır’ ikonu çıkacaktır,ona tıklayın.İndireceğiniz dosya eğer bir video ise hangi kalitede izlemek istediğinize karar verin. Birbirinden canlı ses ve görüntü kalitesi seçenekleriyle Snappea Youtube MP3 dönüştürücü bizlere iyi hizmet sunuyor. Dinlemek istediğiniz şarkıyı veya izlemek istediğiniz videoyu telefonunuza veya bilgisayarınıza indirmek için sonraki hamleniz ‘Enter’ tuşuna basmak olacaktır. İndirmek istediğiniz dosya saniyeler içerisinde telefonunuza veya bilgisayarınıza,internet hızınıza bağlı olarak inecektir.

Youtube MP3 Dönüştürücü Snappea - Resim : 3

Snappea Youtube MP3 dönüştürücünün bir diğer güzel özelliği ise uygulama ve internet sitesinin içerisinde geniş bir müzik ve video arşivinin bulunmasıdır. Bazı zamanlarda Youtube üzerinden indirme işlerini yapmak zor gelebilir. Böyle bir durumda Snappea Youtube MP3 dönüştürücü gibi bir uygulamanın telefonunuzda olmasında oldukça fayda var. Snappea uygulamasının geniş müzik arşivinde belki de istediğiniz video bulunuyordur ve oradan kolaylıkla indirebilirsiniz. Hatta bazı zamanlarda internetin olmadığı bir yere gittiğimiz zaman.Öyle ki hepimiz bazen şehrin gürültüsü ve kalabalığından uzaklaşmak için ormanlık alanlara gideriz. Orada bir çadır kurarak,sevdiğimiz müzikler eşliğinde ateş başında arkadaşlarımız ile oturmak isteriz. Snappea Youtube MP3 dönüştürücü ile bu harika tatile gitmeden önce en sevdiğiniz şarkıları indirebilir ve ateşin başında keyfini sürebilirsiniz.

 Uygulamanın bir diğer güzel özelliği ise Snappea uygulamasının gece modu özelliği bulunmasıdır. Beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı arka planı olan uygulamanın gece modu gerçekten çok hoş.Son olarak söylemek istediğim birşey daha var. Snappea Youtube MP3 dönüştürücü uygulamasında indirmek istediğiniz şarkı veya videoyu sadece Youtube kullanarak indirmek zorunda değilsiniz. YouTube MP3 dönüştürücü apk uygulamasında veya internet sitesindeki açıklamalarda görüleceği üzere 100’den fazla video ve müzik içeriği olan siteler üzerinden istediğiniz herhangi bir videoyu,şarkıyı veya beğendiğiniz kısa bir filmi bile indirebilirsiniz. Snappea Youtube MP3 dönüştürücü uygulamasını kullanmaya başladıktan sonra telefonunuzda asla silemediğiniz bir uygulama olacaktır. Şimdiden keyifli seyirler :)

 

 

Etiketler advertorial