Şişli Belediye Başkanı Keskin'den kahraman işçilere ödül

Şişli Belediye Başkanı Keskin'den kahraman işçilere ödül
Güncelleme:

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli'de bir çöp aracının içerisindeki bebeği bulan belediye temizlik işçilerini bizzat tebrik etti.

Şişli Belediyesi’nde çalışan temizlik görevlileri, dün sabah Kuştepe Mahallesi, Yavrukuş sokakta çöp aracı ile çöpleri toplarkenkonteyner içinde poşete konulmuş ve yeni doğduğu tahmin edilen bir bebek bulmuştu.

Türkiye’nin gündemine oturan Şişli Belediyesi’nin kahraman çalışanları Serhat Açıkgöz, Ferdi Karaçil ve Bülent Gürlevük Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından tebrik edildi.

 Başkan Keskin çalışma arkadaşlarını çiçeklerle karşıladı

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin,yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Henüz göbek bağı bile düşmemiş, kaderine terk edilmiş minik kızımızı çöpleri toplayan temizlik personelimiz Serhat Açıkgöz, Ferdi Karaçil ve Bülent Gürlevük’in üstün dikkati sayesinde kurtardık. Sağ salim hastaneye ulaştırdığımız bebeğimiz emin ellerde ve sağlık durumu çok iyi. Minik yavrumuzun sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Bu iyiliğe sebep olan çalışma arkadaşlarıma bir cana yaşama şansı kazandırdıkları için,  teşekkür ediyorum. Dünya sizler gibi insanların sayesinde güzel!”

İstanbul'da şoke eden görüntüler: Bebeğini çöpe böyle attı!İstanbul'da şoke eden görüntüler: Bebeğini çöpe böyle attı!

 

Seçiniz...