8 yıl sonra öldürdü !

8 yıl sonra öldürdü !

Abisinin katilini 8 yıl sonra bulup öldürdü...

2004'te ağabeyini öldüren mahkûmun serbest kaldığını öğrenen Orhan B., Facebook'ta tuzak kurduğu Hüseyin D.'yi satırla katletti

İstanbul'da 24 Haziran 2004'te Zeytinburnu Mezarlığı'nda tartıştığı 24 yaşındaki Adnan B.'yi satırla öldüren Hüseyin D. olaydan 3 gün sonra yakalanıp yargılandı. Maktulün kardeşi Orhan B., tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden geçen yıl tahliye edilen Hüseyin D.'nin izini Facebook'ta buldu. 19 yaşındaki kız arkadaşı Evrim S.'nin hesabından mesaj atan Orhan B. Hüseyin D.'ye kız arkadaşı adına 19 Ekim 2012'de Bakırköy sahilindeki bir restoranda randevu verdi. Restoranda buluşan ikili yemek yedi. Ağabeyinin katilinin geleceği restoranın çevresine pusu kuran Orhan B., ilk olarak silahını sahil yolunda yer alan ve kız arkadaşı ile ağabeyinin katilinin buluştuğu restoranın komşusu olan otelin doğalgaz kutusuna sakladı ve Hüseyin D.'yi beklemeye başladı. Saat 19.30'da Evrim S. ile Hüseyin D. restorandan ayrılmak üzere ayağa kalktı. Silahını sakladığı yerden alan Orhan B., Evrim S. ile birlikte arabasının yanına gelen Hüseyin D.'ye kurşun yağdırdı.

50 SANİYEDE 25 KEZ VURDU

Bacakları ile karnına 5 mermi isabet eden 30 yaşındaki Hüseyin D., kanlar içinde yere yığıldı. Orhan B., ağabeyini satırla öldüren Hüseyin D.'ye ateş ettikten sonra yanında getirdiği satırı belinden çıkarttı. Can çekişen Hüseyin D.'ye saldıran Orhan B., 50 saniyelik sürede satır ile Hüseyin D.'nin kafası ve vücuduna 25 darbe vurdu. Orhan B., silah ile satırı olay yerinde bırakarak kaçtı. Hüseyin D. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. SABAH muhabiri, sahil yolunda yaşanan vahşet dakikalarının kamera kayıtlarına ulaştı. İnternet üzerinden tanıştığı Hüseyin D.'ye buluşma teklifi vererek, intikam amacıyla işlenen cinayette önemli rol oynayan Evrim S. tutuklandı. Polis, firar eden katil zanlısı Orhan B.'yi arıyor.