AK Parti'nin adayı güldürüyor

AK Parti'nin adayı güldürüyor

İşte görenlere "Sen bu kafayla zor aday olursun koçum" dedirten seçim kampanyası sitesi...

İstanbul’da yerel seçime haftalar kala, adaylar ve partiler arasında kıyasıya yarış devam ediyor. Yarışın en renkli geçtiği ilçelerden biri ise Şişli.

Sarıgül’den sonra Şişli’yi kim kapacak ? Yeni başkan yine CHP’li bir isim mi olacak ? Yoksa CHP’nin kalelerinden Şişli, Sarıgül’ün yokluğunda AK Parti’ye mi geçecek ?

Bu sorular konuşulmaya devam edilirken ilçede bir aday dikkatleri çekmeyi başardı.

Hüseyin Işık, AK Parti’nin Şişli aday adayı oldu. Işık, kampanyası için Şişli’nin hemen yer semtine ve caddesine kendisini tanıtan bez afişler astırdı.

Millete hizmet yolunda masraftan kaçmayan Işık bir de kampanyasını anlatacağı bir internet sitesi açmış.

Ancak “.com” uzantılı aldığı internet sitesinin adresinde farkında olmadığı bir durum var.

Hüseyin Işık alan adını alırken “ş” ve küçük “ı” harfinin İngilizce’de olmadığı unutmuş olacak ki, www.huseyinisik.com şeklinde manidar bir site adı ortaya çıkmış.

1-631.jpg

Pankartların altında yazan adresi görenlerin fotoğraflayıp hemen sosyal medyada paylaşmasıyla ismi bir anda hızla yayılan Işık, belki alay konusu oldu ama bölgenin de en çok tanınan adaylarından biri haline geldi.

Sarıgül’den sonra Şişli’nin en iddialı adaylarından biri olan Hüseyin Işık’ın site ismi öyle ilgi çekmiş ki aşırı kullanıcı girişinden ötürü sitesine birkaç gündür erişim sağlanamıyor.