Bakan İslam Sümeyye Erdoğan iddiasına ateş püskürdü

Bakan İslam Sümeyye Erdoğan iddiasına ateş püskürdü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ''Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifi'' iddiasına sert çıktı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunduğu iddiasının sosyal medyada yayılması üzerine sert tepki gösterdi.

İslam’ın Twitter’daki mesajı şöyle: “Sümeyye Erdoğan’a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıları şiddetle kınıyorum. Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyorum.”

EVLİLİK TEKLİFİ İDDİASI

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, IŞİD’e biat eden Lazika İslam Emirliği adlı yeni örgütün liderinin Sümeyye Erdoğan’a evlenme teklif ettiğini iddia etmişti.

Tanal, “Türkiye’nin dış politikasının, radikal islam örgütlerine destek sağlayarak komşu ülkelerin hükümetlerinin zayıflatılmasını sağlamak noktasında eğilim gösterdiğini bunun sonucu olarak da bu kez Türkiye’nin kuzeydoğusunda faaliyet gösteren kendisine Lazika İslam Emirliği ismini veren grubun peyda olduğunu”  söylerken, yeni radikal islamcı terör örgütünün liderinin ise kendilerine ait Almanya kaynaklı http://zentralrat-der-lasen.de/TR/ resmi web sitelerinden Sümeyye Erdoğan’a evlenme teklif ettiğini söyledi.