Denizlinin Yıldızı Kaleden Çıktı

Denizlinin Yıldızı Kaleden Çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde gerçekleştirilen '81 ilden 81 Yıldız' projesi kapsamında Denizli'nin yıldızı Kale ilçesinden çıktı.

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde gerçekleştirilen '81 ilden 81 Yıldız' projesi kapsamında Denizli'nin yıldızı Kale ilçesinden çıktı.

Derslerindeki başarının yanı sıra, spor alanında da başarılı olan öğrencilere verilen ödülü bu sene Denizli'den hem derslerinde başarılı hem de karate alanında başarılı olan Hacer Cangı alacak. Cevherpaşa Spor Kulübü'nde yıllardır lisanslı karateci olarak çalışmalarını yürüten Hacer Cangı, alacağı ödülden dolayı çok mutlu. Denizli'nin yıldızı seçilmesinin ardından büyük sevinç yaşayan Cangı, Cevherpaşa Spor Kulübünü sevince boğdu. Kulüp Başkanı Bilal Bozdeveci ve teknik heyet sporcu Hacer Cangı'yı tebrik

etti. Kulüp Başkanı Bozdeveci yaptığı açıklamada, "Kulübümüzden bir sporcunun Türkiye genelinde bir proje girmesinden dolayı mutluyuz. Kulübümüz 2009 yılında aynı duyguları yaşamıştı. Sporcumuz Denizli'mizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir" dedi. Büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Hacer Cangı'nın babası Mehmet Cangı ise "Kızımın derslerinde ve spordaki başarısından dolayı çok mutluyum. Her anne baba kızının yüksek mertebelere gelmesini ister. Bu gururu yaşattı için çok mutluyum" diye konuştu.

DENİZLİ'NİN YILDIZI KALE'DEN ÇIKTI

DENİZLİ'NİN YILDIZI KALE'DEN ÇIKTI

DENİZLİ'NİN YILDIZI KALE'DEN ÇIKTI