Ece'nin ameliyat parasını dolandırdılar

Ece'nin ameliyat parasını dolandırdılar

Skolyoz hastası Ece'nin ailesi ameliyat parasını böyle kaptırdı..

Kırklareli'nde doğuştan skolyoz hastası Ece'nin ailesi, tedavi masrafları için hayvanlarını sattı. Ancak, alıcıların verdiği 86 bin liralık çek sahte çıktı. Talihsiz Ece yıkıldı, ailesi perişan…

AMELİYAT İÇİN 40 İNEK SATILDI

Millet Gazetesi'nin haberine göre, Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde yaşayan Satkın ailesinin 16 yaşındaki kızı Ece, doğuştan skolyoz hastasıydı. Ailesi, Ece'yi ameliyat ettirip acılarından kurtarmak için 40 büyükbaş hayvanı 135 bin TL'ye sattı. Paranın 49 bin lirasını peşin alan aile, geri kalan 86 bin TL  için çek aldı. Parayı çekmek için bankaya giden aile, çekler sahte çıkınca şoke oldu.

ECE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yıllardır iyileşmek için umutla ameliyatı bekleyen Ece, dolandırıldıklarını anlayınca kahroldu. Genç kız şimdi, “Ben de diğer arkadaşlarım gibi dışarı çıkacaktım” diyerek gözyaşı döküyor. Baba Mustafa Satkın ise, “Ameliyatı yapacak hastane kızımızın raporlarını, filmlerini bekliyordu. Ama şimdi elimiz kolumuz bağlandı, çaresiz kaldık. Kanun bunların peşine düşsün” sözleriyle çaresizliğini dile getirdi.