Haber3 Chrome eklentisi ile haber size gelsin

Haber3 Chrome eklentisi ile haber size gelsin
Güncelleme:

Haber3.com Google Chrome kullanıcıları için harika bir uygulama ile karşınızda...

Haber3.com'un Google Chrome eklentisi ile artık haberlere Haber3com'a girmeden de ulaşabileceksiniz.

Kategori, süre ve bildirim seçeneklerini özgürce düzenleyebileceğiniz bu eklentiyle Haber3.com'un haberleri yanı başınızda olacak.

KONTROL TAMAMEN SİZDE !

Haber3.com Google Chrome eklentisi ile çok sayıda farklı kategorilerdeki haberleri seçebilir ve haberleri kolayca takip edebilirsiniz.

Eğer Google Chrome tarayıcısını kullanmıyorsanız internette daha hızlı ve güvenli gezebilmek için Chrome tarayıcısını kurmanızı öneriyoruz. Google Chrome tarayıcısını kurmak için buraya tıklayınız.
 
Haber3.com'un Google Chrome Eklentisi Kurmak İçin Tıklayınız!

Haber3com Chrome Eklentisi nasıl çalışır?

1. Bu eklenti yalnızca Google Chrome tarayıcısı için hazırlanmıştır. Bu nedenden dolayı eklentiyi sadece Google Chrome tarayıcı kullanan kişiler kullanabilir.

2. Eklentiyi yüklediğinizde, Chrome adres satırına yerleşen Haber3.com logosuna tıklayarak en son haberlere ulaşabilirsiniz.

3. Seçenekler bölümünden belirleyebileceğiniz kategorilerin haberlerine ve yine belirlediğiniz sürede bu eklenti yeni haberleri siz bildirimle iletecektir. Bu bildirimlere tıklayarak haberlerin içeriğine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

4. İkona sağ tıklayıp Seçenekler'e girerek dilediğiniz haber kategorilerini seçebilir, haber bildirimlerini açıp/kapatabilir ya da haber bildirim sürelerini dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.