İkinci bir 11 Eylül mü olacak ?

İkinci bir 11 Eylül mü olacak ?
Güncelleme:

Libya'nın eski lideri Kaddafi'nin kuzeni, 1-2 yıl içinde ikinci bir 11 Eylül vakası yaşanacağını iddia etti.

Libya eski lideri Muammer Kaddafi'nin kuzeni Ahmet Kaddafi el-Dam, 'Bir yıl veya iki yıl içinde bir tane daha 11 Eylül yaşayacaksınız' dedi. Kaddafi, Libya'dan Avrupa'ya giden göçmenlere dikkat çekti.

Libya eski lideri Muammer Kaddafi’nin kuzeni Ahmet Kaddafi el-Dam, 2011’den bu yana yaşadığı Kahire’de İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu. Kaddafi, Libya’dan Avrupa ’ya göç edenlere dikkat çekerek, “Göçmenlerin arasında birçok terörist var, her bin kişiden 10 ila 50 kişi” dedi.

Libya’yı terk eden cihatçıların, gittikleri Avrupa ülkelerinde saldırılar gerçekleştirebileceğini vurgulayan Kaddafi, göçmenlerin sayısının yarım milyonu bulabileceğini söyledi. Eski lider Kaddafi’nin aynı zamanda güvendiği güvenlikyetkililerinden biri olan Kaddafi el-Dam, “Göçmenler Avrupa’ya gidiyor. Belki bir, belki de iki yıl içinde bir başka 11Eylül yaşayabilirsiniz” dedi.

IŞİD’in son haftalarda Libya’da varlığını artırdığı bilinirken, Kaddafi, terör örgütünün 6 bin varilden fazla uranyuma sahip olduğunu öne sürdü.