İntikam yemini ettiler !

İntikam yemini ettiler !

İstanbul'da Adımlar Dergisi'ne yapılan saldırıyı bir grup protesto ederek intikam yemini etti.

İstanbul Kağıthane’de 1 kişinin ölümüne 3 kişinin de yaralanmasına neden olan Adımlar Dergisi’ne yapılan bombalı saldırıyı protesto etmek isteyen grup, slogan atarak intikam yemini etti.

Derginin önünde toplanan grupla yol isteyen bir sürücü arasında ise gerginlik yaşandı.Kağıthane’de bir apartmanın üçüncü katında bulunan Adımlar Dergisi’ne düzenlenen bombalı saldırıda bir kişi hayatını kaybetmiş 3 kişi de yaralanmıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden derginin yazarlarında Ünsal Zor (45) bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Derginin çalışanları ve okurları cenaze namazının ardından basın açıklaması yapmak üzere bombalı saldırıya uğrayan dergiye geldi. Ellerinde Adımlar Dergisi ve Salih Mirzabeyoğlu posteri olan grup, bir süre slogan atarak intikam yemini etti. Yüzü maskeli bazı kişiler ise saldırıya uğrayıp harabe haline gelen dergiye çıkarak bayrak açtı. İntikam yeminleri edildiği sırada da bir araç şoförünün yol istemesi üzerine gerginlik yaşandı. Grubun araca saldırması üzerine polis araya girerek sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra araç hızla uzaklaştı.

Bombalanan derginin önünde gerginlik | Haber3 Video | Sitene Ekle

Grup adına basın açıklaması yapan Aydın Alkan “Gönüldeşimizin şehit olmasıyla sonuçlanan bu saldırı, sebepleri ve saldırganlar hakkında akıl sahibi her insan yayınlarımızdan ve faaliyetlerimizden yola çıkarak fikir edinebilirler. Kısaca bu saldırı özellikle son 25 yıldır bölgemizde Amerika öncülüğünde Hıristiyan - Yahudi Batı Emperyalizmi tarafından yürütülen saldırının son örneğidir. Hedef bizzat genel yayın yönetmenimiz Ali Osman Zor ve onun kadrosudur” dedi.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.