İşinize özel çözümler

İşinize özel çözümler

Monster Notebook, yüksek performansa sahip, oldukça güçlü iş istasyonları üretmektedir. Monster iş istasyonu fiyatları, kendi klasmanında bulunan diğer uluslararası rakiplerine kıyasla daha ekonomiktir.

Satış öncesi ve sonrası, müşteri hizmetlerinde kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem veren Monster Notebook, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik özel çalışmalarda gerçekleştiriyor. Fokus Bilgisayar tarafından üretilen Monster iş istasyonları, dizüstü bilgisayardan yüksek performans bekleyen kullanıcıların, tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Monster markası tarafından profesyonellere yönelik üretilen iş istasyonu, en hızlı ve en fazla genişleyebilme gibi özelliklere sahip olmasıyla, güvenilir bilgisayarlar olarak tanımlanmaktadırlar.

Genellikle iş istasyonları firmalar tarafından özel yazılımlarda, yüksek performans elde edebilmek amacıyla kullanılır. Yüksek grafik detaylı dizayn veya tasarım çalışmaları ile yüksek veri işleme ve depolama yoğunluğu gerektiren yazılımlar için kullanılan Monster iş istasyonu laptop içerisinde, Nvidia Quadro serisine ait yüksek performanslı ekran kartları kullanılmaktadır. Intel, Nvidia, Hitachi , Kingston, Seagate gibi sektöründe öncü firmalar ile işbirliği yapan Monster workstation, hızlı ramleri, yeni nesil işlemcileri, yüksek kapasiteli SATA ve SSD harddiskleri ve özelleştirilmiş soğutma sistemleri ile oldukça güçlü donanımlara sahiptir. İş istasyonları, başta inşaat, mimarlık, tıbbi görüntüleme, savunma ve petrokimya sektörlerinde kullanılmaktadır. Monster iş istasyonları AutoDesk, Dassault, Adobe, Solidworks gibi bağımsız yazılım sağlayıcılarının ürettiği programlarda maksimum performans ve güvenilirlik sağlar.

iş istasyonu

PROJELERİNİZİ YANINIZDAN AYIRMAYIN

Monster workstation laptop ile bilgisayarınızı yanınızdan ayırmayın. Yüksek performansa ve uzun pil ömrüne sahip olan Monster iş istasyonu ile istediğiniz yerde çalışmalarınızı gerçekleştirebilir, sunumlara ve toplantılara katılabilirsiniz.

TASARIMLARINIZDA SINIRLARI ZORLAYIN

3D Max, Blender ve Maya gibi animasyon ve 3D modelleme çalışmalarında kullanılan yazılımlar, özellikle uzun süren render aşamasından ötürü kullanıcıların kabusu haline gelebilir. Monster iş istasyonlarının sahip olduğu yüksek donanımlar sayesinde, grafik, 3D modelleme, animasyon ve render aşamalarında, dakikalarca beklemek zorunda kalmadan, keyifle çalışmalarınızı gerçekleştirirsiniz. Monster iş istasyonunun yüksek performanslı işlem yeteneklerine sahip olan GPU’ları, simülasyon sırasında akıcı etkileşimliliği korur.

HAYALGÜCÜNÜZ VE WORKSTATION HIZLIYLA PROJELERİNİZDE FARK YARATIN

Mimarlar tarafından kullanılan AutoCAD, ArchiCAD, Allplan, Sketchup, Revit ve Navisworks yazılımları çok sayıda yapı bileşenlerini içerir. Monster workstation, bilgisayarın kitlenmesi nedeniyle, üzerinde zaman harcayarak oluşturulan çalışmaların, kaybedilmesi dezavantajını ortadan kaldırarak, güvenli çalışma imkanı sunar.

Ürün tasarım aşamalarında, mühendis ve mimarlar tarafından sıklıkla kullanılan Solidworks, Catia, Ansys, Keyshot, WorkNC, SimpoeWorks gibi Cad-Cam programlarında yüksek performans imkanı sunan iş istasyonu, 4. Nesil Intel Core i7 Haswell işlemcisi sayesinde, güç tüketiminde önemli ölçüde tasarruf sağlar. Ayrıca yeni nesil işlemcinin üzerinde barındırdığı kuvvetli grafik çekirdeği ile, ekran kartını da destekleyerek, grafiklerinizin daha verimli olmasına yardımcı olur.

Medya ve eğlence sektöründe bulunan, özellikle reklam ajansları ve prodüksiyon firmaları tarafından Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects, Premiere yazılımları kullanılmaktadır. Bu yazılımlar için geliştirilen, iş istasyonu notebook modelleri, tasarım, video montaj ve render aşamalarında, maksimum performans sağlar. Medya ve eğlence sektörü için üretilen, Monster workstation notebook ürünlerinde yeni nesil ses ve ekran kartları bulunmaktadır. Bu sayede, Pal, HD, UHD gibi görüntü çıktılarında hızlı ve sorunsuz çalışmaya yardımcı olur. İş istasyonu laptopların çoklu ekran desteği ile görüntü alanınızı genişleterek, çalışmalarınızda yüksek verimlilik elde edebilirsiniz.