İstanbul'da güpe gündüz soygun !

İstanbul'da güpe gündüz soygun !

Yenibosna'da bir kuyumcu dükkanı giren silahlı 3 kişi, altınları alıp kayıplara karıştı.

Yenibosna'da bir kuyumcu dükkanına gelen silahlı 3 kişi, dükkan sahibinin başına sert bir cisimle vurarak etkisiz hale getirdi. Saldırganlar tezgahtaki altınları alıp kendilerini bekleyen otomobille olay yerinden kaçtı.

Olay, Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi numara 248'de bulunan Kocasinan Kuyumcusu'nda saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu 3 kişi kuyumcu dükkanına girdi. Soyguncular, kuyumcu Mehmet Telci'nin kafasına yanlarında getirdikleri sert cisimle vurarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra tezgahta bulunan ve henüz miktarı belirlenemeyen altınları alan soyguncular, dükkandan çıkarken yere doğru ateş ederek kaçtı. Soyguncular cadde üzerinde kendilerini bekleyen bir otomobille kayıplara karıştı. Yan dükkanda bulunan Fikret Buğdaycı, silah sesinden sonra durumu polis ekiplerine haber verdi. Soygun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri başından yaralanan kuyumcu Mehmet Telci'yi ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

ÇALINAN ALTINLAR SAYIMLA BELLİ OLACAK

Kuyumcu da inceleme yapan Olay Yeri ve İnceleme ekipleri, çalınan altının miktarını henüz belirleyemezken, yaralı kuyumcu Mehmet Telci ile birlikte yapılacak sayım sonucunda tespit edileceği öğrenildi. Polis ekipleri, soyguncuların kırmızı bir otomobille geldiğini tespit ederek yakalanması için çalışma başlattı.

SİLAH SESİNİ DUYUNCA İÇERİYE GİRDİM

Hırsızlık olayının görgü tanığı Fikret Buğdaycı, “ ben içerideyken silahlı 3 kişi geldi. Bağrışma seslerini duyunca dışarı çıktım. Bu sırada ateş ettiler, tekrar içeriye geçtim. Biri çantalı 3 kişiydiler, hepsinde silah vardı. Kırmızı bir arabaya binerek gittiler. Bizde durumu polis ekiplerine haber verdik" dedi.