Kamyon altında kalan 14 yaşındaki genç, yaşamını yitirdi

Kamyon altında kalan 14 yaşındaki genç, yaşamını yitirdi

Erzincan'da kamyonun altında kalan 14 yaşındaki genç, 10 gün sonra yaşama gözlerini kapadı. Kazaya karışan araç ve sürücüsü ise halen kayıp.Yunus Emre Mahallesi'nde 8 Aralık'ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada Tuğrul Kaan Saydam(14)...

Erzincan'da kamyonun altında kalan 14 yaşındaki genç, 10 gün sonra yaşama gözlerini kapadı. Kazaya karışan araç ve sürücüsü ise halen kayıp.

Yunus Emre Mahallesi'nde 8 Aralık'ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada Tuğrul Kaan Saydam(14) kamyonun altında kalarak, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yaşam mücadelesi veren Saydam, bu gece itibariyle yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tuğrul'un cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Erzincan Akşemseddin Camii'nden kaldırıldı.

CENAZESİ GÖZ YAŞLARIYLA KALDIRILDI

Tuğrul’un cenaze törenine AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, merhum Tuğrul’un minik arkadaşları, eş dost ve akrabaları katıldı. Tuğrul’un arkadaşları tabutun başında gözyaşlarına hâkim olamadı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ HALA ARANIYOR!

Kazaya karışıp Tuğrul’a yardım etmek yerine kayıplara karışan siyah, çift kabin kamyonet ve sürücüsü ise tüm şehirde aranıyor. Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından mobese ve güvenlik kameralarından alınan görüntülere göre aranan kamyonet ve sürücüsünün her an yakalanması bekleniyor.

CİHAN