Kanal D dizisi çekimleri durdurdu

Kanal D dizisi çekimleri durdurdu

Kanal D'de yayınlanan Güllerin Savaşı dizisi Ankara'daki terör saldırısı sonrası çekimleri durdurma kararı aldı. İzdivaç programı sunan Esra Erol da programa çıkmayacağını duyurdu.

Kanal D'de cumartesi günleri ekrana gelen 'Güllerin Savaşı' isimli dizi, Ankara'daki terör saldırısını çekimleri durdururak protesto ediyor. Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin çekimleri bugün yapılmıyor. Sosyal medyada başlatılan #HayatıDurduduyoruz kampanyasına katılan dizinin yapım şirketinden konuyla ilgili olarak aşağıdaki açıklama yapıldı:

fft16_mf6158125.jpeg

ESRA EROL PROGRAM YAPMAYACAK

İzdivaç programı sunan ünlü sunucu, geçtiğimiz gün yaşanan Türkiye tarihinin en büyük terör saldırısına sosyal medyada sert tepki göstererek, canlı yayın yapmayacağını duyurdu.

Atv ekranlarında hafta içi yayınlanan evlilik programının başarılı sunucusu Esra Erol, Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle 12.10.2015 Pazartesi günü ekrana çıkmayacağını açıkladı.

esraic_988428728561b8083d4a5a.jpg

''BARIŞ DOLU GÜNLER DİLEĞİMİZ''

Esra Erol, "Milyonlar yaralı ve huzursuz #terörlanetolsun. Birlik ve beraberlik zamanı, barış dolu günler dileğimiz. Bu şartlar da yarın yayın yapamayacağımızı bilmenizi isterim. Başımız sağolsun." notunu ekleyerek duyurdu.