Kavgada Kafatası Kıran Sanıklara 6'şar Yıl Hapis

Kavgada Kafatası Kıran Sanıklara 6'şar Yıl Hapis

KAYSERİ'de yol vermeme yüzünden çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada, bir kişiyi döverek hafıza kaybına neden oldukları öne sürülen tutuksuz 4 sanığa,...

KAYSERİ'de yol vermeme yüzünden çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada, bir kişiyi döverek hafıza kaybına neden oldukları öne sürülen tutuksuz 4 sanığa, 6'şar yıl 3'er ay hapis cezası verildi.

Bir yıl önce 18 Mart'ta merkez Kocasinan İlçesi Erkilet Cami Kebir Mahallesi'nde meydana gelen olayda, otomobillerinde seyir halinde bulunan Kadir Kırtepe (24) ile Kenan Köse (20) arasında yol vermeme yüzünden kavga çıktı. Kırtepe, Köse'yi sopayla hafif yaraladı. Bunun üzerine Kenan Köse'nin arkadaşları Erkan Kando (26), Emre Kaya (22) ve Osman Beyazıt (21) sopa ve bıçakla Kadir Kırtepe'ye saldırdı. Olayı gören Metin Kırtepe de (40), oğlunu kurtarmak için kavgaya karıştı.

Aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan ve 3 ay yoğun bakımda kalan otomobil sürücüsü Kadir Kırtepe'nin kafatasının kırılan parçası, 3 ay muhafaza edildikten sonra ameliyat ile yerine konuldu. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra hafıza kaybı yaşayan Kadir Kırtepe, mahkemede geçmişe dönük hiçbir şeyi hatırlamadığını söyledi.

Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasına Kadir Kırtepe ve babası Metin Kırtepe ile sanıkların avukatları katıldı. "Kasten öldürmeye teşebbüs'" iddiasıyla yargılanan Kenan Köse, Osman Beyazıt, Emre Kaya ve Erkan Kando, 6'şar yıl 3'er ay hapis cezası ve 3'er bin TL para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı