Masa Ve Kort Tenisinde Tavşanlı Ve Kütahya Birincilik Aldı

Masa Ve Kort Tenisinde Tavşanlı Ve Kütahya Birincilik Aldı

Kütahya’da düzenlenen bölgeler arası masa ve kort tenisi turnuvalarında Tavşanlı’dan katılan Özel Yıldız Eğitim Kurumları turnuvalarda hem Tavşanlı, hem de Kütahya birinciliğini elde etti.

- Kütahya’da düzenlenen bölgeler arası masa ve kort tenisi turnuvalarında Tavşanlı’dan katılan Özel Yıldız Eğitim Kurumları turnuvalarda hem Tavşanlı, hem de Kütahya birinciliğini elde etti.

Başarılarına bir yenisini daha kattıklarını söyleyen Özel Yıldız Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Seda Mızraklı şunları söyledi: "Özel Yıldız İlk Öğretim Okulu olarak birçok dalda başarılarımız oldu. Basketbol, Tekvando, Masa tenisi. Şimdide bir yenisini daha ekledik. Kort tenisinde de birinciliğimiz oldu. Tavşanlı birinciliği Aynı zamanda da il birinciliği. Hem küçük erkekler hem yıldız erkeklerde. Yaklaşık bir yıldır kort tenisi ile uğraşıyor çocuklar. Onlar çok çok sevdiler. Kütahya’da da güzel maçlar çıkardılar. İyi dereceler elde ettiler. 26 Nisan’da İzmir’de Türkiye şampiyonamız var.Türkiye şampiyonasına katılacağız. İnşallah orada da güzel başarılar elde edeceğiz. Ben çocuklarıma güveniyorum. Güzel kupalar getireceklerine de inanıyorum. İlk olarak kendilerine güveni geliyor. Derslerinde olumlu yönde etkiliyor. Enerjilerini bir şekilde atıyorlar. Dışarıda başka şekilde zaman geçireceklerine spor yaparak hem derslerine hem bedenen her yönden kendilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Yaklaşık bir ay süre var. Bu bir ay süre içerisinde de her gün antrenmanlar ile destekleyip İzmir’de de iyi sonuçlar alacağımıza ben inanıyorum. İnşallah guruptan güzel sonuçlarla döneriz" dedi.