MHP'den AK Parti'ye fuhuş suçlaması

MHP'den AK Parti'ye fuhuş suçlaması

MHP’li Yılmaz, AK Parti döneminde Türkiye'de fuhuşun tavan yaptığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 13 yıllık AKP hükümeti döneminde fuhuş yapan kadın sayısında yüzde bin 680 artış yaşandığını söyledi.

Partisinin Kozan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir programa katılan Yılmaz, AKP’nin hangi ülkede, kimler tarafından nasıl kurulduğunu ve programının nasıl yapıldığını, bugün kendi yol arkadaşları tarafından itiraf edilmeye başladığını söyledi. Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı benim’ sözünü hatırlatan Yılmaz, AKP’yi programlayanların Türkiye ve Ortadoğu coğrafyasında hedefleri bulunan kişiler olduğunu ifade etti.

Türkiye’de uyuşturucu kullanımının ilkokul çağına düştüğünü ve fuhuş yapan kadın sayısında büyük artış olduğunu belirten Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; “Muhafazakârız diyen bu hükumet zamanında esrar ve eroin kullanımı ilkokul çağına düştü. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün raporlarına göre uyuşturucu madde kullanımındaki artış yüzde bin 700’e ulaştı. Bir milleti bir devleti ayakta tutan sağlıklı toplumlar oluşturan sağlıklı ailelerdir. Bu hükümet döneminde devletin resmi kayıtlarına göre boşanmalarda yüzde 2 bin 800 artış oldu. Yine emniyet raporlarına göre fuhuş yapan kadın sayısı yüzde bin 680 oranında arttı. İslami söylemler ile 13 yıl içerisinde toplumun değerlerinin yok edildiği, içlerinin boşaltıldığı, toplumsal çürümenin tavan yaptığı bir süreçten geçiyoruz. Ayrıca Türkiye’nin ekonomisinin çok iyi olduğunu iddia edenlere Kozan’dan sesleniyorum. Devletin resmi rakamlarıyla ve istatistikleriyle oynamalarına rağmen, ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı toplumun yüzde 85’inin banklara, kredi kuruluşlarına borçlu olduğunu açıklıyor.”

CİHAN