mobilike şimdi Yunanistan'da

mobilike şimdi Yunanistan'da
Güncelleme:

Türkiye’nin mobil reklam pazar lideri mobilike, büyüme yolunda dış pazara da adımını atarak, Atina’da açtığı yeni ofisi ile Doğu Avrupa’da da operasyonlarını başlatıyor.

Türkiye’de mobil reklamın lideri mobilike, Yunanistan lansmanı için hazırlıklarını tamamladı ve şimdi Türkiye pazarında 2009 yılından itibaren  edindiği bilgi birikimini Yunanistan pazarında da uygulayarak, bölgenin lider mobil reklam satış evi ve mobil reklam platformu olmak için hazır.

mobilike, reklamverenlerin hedef kitlelerine doğru zamanda ve en doğru mesajla ulaşmasını sağlarken, yayınevlerinin de reklam envanterlerinden oluşturacakları gelirleri en yüksek seviyelere çıkarmalarına ve mecra trafiğinin optimize edilmesini sağlar. Türkiye mobil reklam pazarında inovatif çalışmaların öncüsü olarak mobilike, kendini Yunan pazarında yaratıcı ve yenilikçi olarak konumlandırarak rich media, standart banner, push notification, advertorial ve masthead gibi formatları sunmanın yanı sıra kendi özel tasarım tablet dergileri ve appstore sıralama ürünü olan KatAPPult’u da kullanıma sunacak. Ayrıca mobilike grup şirketlerinden seamless platformu,TargetSense™ teknolojisi ile eşsiz hedefleme imkanı sağlayarak, reklamverenlerin eşsiz kampanyalar ortaya çıkarmalarını sağlayacak aynı zamanda premium yayınevlerinin rakiplerinden ayırarak, mecralarından elde ettikleri geliri optimize edecek.

mobilike kurucu ortağı Şekip Can Gökalp: “‘Gittikçe büyüyen ve mobil dünyayı yakından takip eden Yunan pazarında mobil reklam alanında büyük fırsatlar var. Biz de mobilike olarak bu gelişen pazarda yerimizi almak ve mobil reklam anlayışına tecrübelerimizle yeni bir soluk katmak için hazırız.”

mobilike hakkında

Türkiye’nin en geniş mobil reklam ağına sahip olan mobilike, akıllı telefonlarda ve tabletlerde Türkiyede 3,5 milyardan fazla gösterim sağlayan bir yayıncı ağını yönetmektedir. Çeşitli ve yenilikçi mobil reklam ürünleri ile Türkiye’deki mobil internet kullanıcılarının %90’ına ulaşmaktadır.

Türkiye mobil reklam sektöründe teknolojik gelişimin lideri olan mobilike, akıllı telefonlarda ve tabletlerde uygulanan reklamlarda Rich Media ve Video Reklamlarını yayınlayan ilk şirkettir. Mobil reklam üretiminin her aşamasında verdiği yaratıcı ve stratejik desteği sayesinde, 100’den fazla kurumsal markanın mobil reklam kampanyasının ilk kez hayata geçmesine olanak sağlamıştır.

Büyük medya gruplarının yanı sıra, bağımsız yayıncı ve uygulama geliştiricilerin de dahil olduğu, 400’ün üzerinde uygulama ve mobil sitenin reklam alanlarını pazarlayan tek reklam satış evidir.

mobilike 2009 yılında Şekip Can Gökalp ve Volkan Biçer tarafından İstanbul’da kurulmuş, 2012 senesinde madvertise tarafından ve 2013’te Felicis Ventures, Point Nine Capital, Team Europe’tan yatırım alan mobilike Interactive Advertising Bureau (IAB) ve Mobile Marketing Association (MMA) üyesidir. Şirket ile ilgili gelişmeleri Facebook, Twitter, www.mobilike.com’dan takip edebilirsiniz.