Omyo 18inci Mezunlarını Verdi

Omyo 18inci Mezunlarını Verdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu, 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı. Törene Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Orta

- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu, 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı. Törene Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Önder Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, kurum amirleri ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Ortaca Meslek Yüksekokulunun 18'inci mezunlarını verdiğini hatırlatan MSK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harmandar, "Muğla'nın ilçelerindeki okulların canlandırılması için önemli adımlar attık. Bodrum, Dalaman ve Köyceğiz'de yeni okulları açtık. Yeni öğretim birimleri açma çalışmalarımız da devam ediyor" dedi.

Prof.Dr.Harmandar sözlerini şöyle devam etti; "Bu sene üniversite olarak kış döneminde de 4 bin 500 öğrenci mezun olurken, Haziran ayında da yaklaşık 5 bin öğrenciyi mezun edeceğiz. Ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli insanları yetiştirmekte azimli kararlı ve güçlüyüz. Bundan sonra da Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde iş bulabilecek öğrencileri yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Ortaca Meslek Yüksek okulu Müdürü Önder Yıldırım ise, Ortaca Meslek Yüksekokulu'nun Türkiye'de bulunan 955 okul içinde aktif olarak eğitim-öğretime devam ettirdiğini belirterek, "Bugün bu sayı 157'ye çıktı. Mezun olan öğrencilerimize bilimsel yeterlilik sağlamanın yanı sıra ülke menfaatlerini her zaman öncelemeyi ilke haline getirmeleri için de çalıştık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri verildi. Tören öğrencilerin kep atması ile son buldu.