Osmaniye'ye bir ayda 7. şehit !

Osmaniye'ye bir ayda 7. şehit !

Osmaniye artık "şehitler şehri" olarak anılıyor. Şehir, Mardin'de 7. şehidini verdi.

Osmaniye artan terör olaylarının ardından 1 ay içerisinde 7. şehidini verdi. Acı haberi Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara verdi.

MHP’li Başkan, “Mardin’in Dargeçit ilçesinde polis aracına bombalı saldırı yapıldı. Saldırıda 4 polisimiz şehit oldu. Şehitlerden bir tanesinin de Osmaniye’li olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Şehidimiz Kadirli Yoğunoluk Köyü nüfusuna kayıtlı “Akif Hatunoğlu” ve tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerken, bu hain saldırıyı nefret ile kınıyorum. Milletimizin başı sağolsun.” dedi.

MARDİN’DE 4 ŞEHİT

Haber Aktüel’de yer alan habere göre; Mardin’in Dargeçit ilçesinde polis aracının geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Saldırı sonucu 1′i ilçe emniyet amiri 4 polis şehit oldu.

Mardin’de 4 polisin şehit olduğu saldırıyla ilgili Mardin Valiliği’nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Dargeçit ilçesinde inşaat halindeki okulda teröristler tarafından çıkarıldığı değerlendirilen yangına müdahalede bulunan itfaiye ekibine yardımcı olmak ve çevre güvenliğini sağlamak amacıyla olay yerine zırhlı polis aracı sevk edildiği belirtildi.