Polis müdürünün yeğeninden ilginç paylaşım !

Polis müdürünün yeğeninden ilginç paylaşım !

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün yeğeni Fatima Nur ayakkabı kutulu paylaşım yaptı.

Polislere yönelik operasyonda gözaltına alınan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün yeğeni Fatima Nur, Twitter'dan amcasının ayakkabı kutusunu paylaşarak, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarına gönderme yaptı. Fatima Nur'un paylaştığı Atayün'ün ayakkabı kutusunda sadece bir çift ayakkabı yer alıyor.

‘Selam-Tevhid’ soruşturmasında sahte deliller oluşturarak gazetecilerden politikacılara kadar yaklaşık 2300 kişiyi dinledikleri öne sürülen yaklaşık 100 polis gözaltına alınırken, operasyona yönelik tartışmalar sosyalmedyada başlıca gündem oldu. İstanbul ’da gözaltına alınan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün’ün yeğeni ise Twitter ’da ‘fatİma nur’ kullanıcı adıyla ilginç bir paylaşımda bulundu. 

fft81_mf2307743.jpeg

fft16_mf2307756.jpeg

Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan Atayün’ün içinde bir çift ayakkabı olan ayakkabı kutusunu paylaşan Fatima Nur, fotoğrafın altına “Bir polis müdürünün ayakkabı kutusundan çıkanlar” diye yazarak, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarına gönderme yaptı.

Fatima Nur ayrıca,"Yıllarca canını hiçe sayıp bu vatana hizmet eden, aynı lojmanlarda komşu olduğumuz, ne kadar şerefli olduklarını adımdan daha iyi bildiğim şu hayatta tanıdığım en haysiyetli adamlara reva gördüğünüz bu muamelenin hesabını veremeyeceksiniz", “Ömürleri boyunca teröriste, hırsıza, soysuza taktıları kelepçe kendi bileklerinde madalya olur ancak” şeklindeki twit’leriyle de dikkat çekti.