Said Kıraç, aktif siyaseti bırakıyor

Said Kıraç, aktif siyaseti bırakıyor

Osmaniye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, aktif siyaset bırakacağını açıkladı.Siyaset yolu ile insanlara hizmet etmenin onurlu bir vazife olduğunu belirten Sait Kıraç, "Halka hizmet sadece siyasetle yapılmaz. Önümüzdeki günlerde...

Osmaniye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, aktif siyaset bırakacağını açıkladı.

Siyaset yolu ile insanlara hizmet etmenin onurlu bir vazife olduğunu belirten Sait Kıraç, "Halka hizmet sadece siyasetle yapılmaz. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede tekrar aday olmayacağım. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bundan sonra Osmaniye'ye sivil toplum kuruluşları ile birlikte hizmet etmek için çalışacağız. Siyasete girmeden inşaat mühendisi olarak taahhüt işleri yapmama rağmen AK Parti Merkez İlçe Başkanı olduktan sonra şirketimizin yarısı olan taahhüt kısmını kestik. İlçe başkanlığı görevimde kendi çıkarlarımızdan ziyade Osmaniye'ye hizmet için çalıştık. Bugün bir kamu kurumunun müdürü, 'AK Parti merkez ilçe başkanı bana kanunsuz bir iş teklif etti' diyemez. Hiç bir zaman reklam maçlı çalışmadık. Yaptıklarımızda Allah'ın rızasını, halkın çıkarlarını ön planda tuttum." dedi.

Osmaniye'nin çocuğu olduğunu belirten Kıraç, "Osmaniye'de nefes alıp veriyoruz. Yaşadığımız sürece Osmaniye'ye siyasetin dışında hizmet etmek için hazırım." şeklinde konuştu.

CİHAN