Sanatçı Efe Denizlispor’a Üye Oldu

Sanatçı Efe Denizlispor’a Üye Oldu

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’un Asbaşkanı Veysel Gühan, üye kaydına ağırlık verdiklerini belirterek ilk hedeflerinin bin kişi olduğunu söyledi.

- PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’un Asbaşkanı Veysel Gühan, üye kaydına ağırlık verdiklerini belirterek ilk hedeflerinin bin kişi olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, ligde üst sıralara doğru ilerlerken, bir yandan da kurumsallaşmaya devam ediyor. Denizlispor Kulübü’ne üye yapmak için kolları sıvayan yönetim son olarak Denizlili sanatçı Efe’yi kulübe üye yaptı.

Denizlispor Asbaşkanı Veysel Gühan, üye kaydı olarak ilk hedeflerinin bin rakamı olduğunu belirterek, “Ankara’da ve İstanbul’da Denizlililer gecesi yapacağız. Bu organizasyonu Denizlili ünlü yönetmen Osman Sınav üstlenecek. Burada Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil gibi birçok Denizli’den çıkmış önemli kişiyi Denizlispor’a üye yapacağız. Hedefimiz 10 bin üye. Takımımız iyi gittikçe biz de bu tür organizasyonlarla Denizlispor’u hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. İlerleyen dönemlerde Hollanda, Almanya ve İsviçre gibi ülkelerde de Denizlilileri Denizlispor’a üye yapmak için çalışacağız” diye konuştu.

Sanatçı Efe de Denizlispor’un büyük bir camia olduğunu belirterek, kulübe üye olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Veysel Gühan daha sonra Efe’ye üyelik beyannamesini verdi.