Tapu Ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Taşkıran Görevine Başladı

Tapu Ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Taşkıran Görevine Başladı

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Tamer Taşkıran ve Tapu Sicil Müdürü Çelebi Gülhan görevine başladı.

- Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Tamer Taşkıran ve Tapu Sicil Müdürü Çelebi Gülhan görevine başladı.

Elazığ Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğünden Yozgat Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü atanan Tamer Taşkıran görevine başladı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde 21 yıldır çeşitli kademelerde çalışan ve son olarak Elazığ Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü görevinden Yozgat Bölge Müdürlüğüne atanan Taşkıran, Yozgat’ta görev yapmaktan ve Yozgat halkına hizmet edecek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü’nün sorunsuz bir müdürlük olduğunu belirten Taşkıran, amaçlarının vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak olduğunu ifade etti. Taşkıran,“Bizden önce görev yapan arkadaşlarımız gerçekten çok güzel çalışmışlar, bütün eksiklikleri tamamlanmış, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kapsamda bizlerde vatandaşımıza kaliteli bir hizmet sunmanın gayreti içinde olacağız” dedi.

Vatandaşların kendilerinden tapu harç ve masraflarının kurum içinde bir banka veznesi olması yönünde taleplerinin bulunduğunu söyleyen Taşkıran, “Kurum şehir merkezine biraz uzak olduğu için vatandaş bizden banka hizmetleri sunmamızı istiyor. Bunu bizim yapmamız mümkün değil, ancak ilgili bankalarla görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah vatandaşımızın istediği gibi neticelenir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Şanlıurfa’da görev yaparken Yozgat Tapu Sicil Müdürlüğüne atanan Çelebi Gülhan’da görevine başladı. Yozgat’ın Şefaatli içesi nüfusuna kayıtlı olan Gülhan, Yerköy ve Çiçekdağı ilçelerinde görev yaptıktan sonra Şanlıurfa’ya atandı. Yaklaşık 1,5 yıl Şanlıurfa’da görev yaptıktan sonra Yozgat’a atanan Gülhan, Yozgat’ta görev yapacak olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gülhan, “Hemşehrilerime hizmet için buradayız. İnşallah vatandaşlarımıza en iyi bir şekilde tapu hizmetlerini sunacağız” diye konuştu.