Tavşanlı Linyitspor İçin Bolu Maçı Öncesi Moral Gecesi Düzenlendi

Tavşanlı Linyitspor İçin Bolu Maçı Öncesi Moral Gecesi Düzenlendi

Pazar günü Boluspor ile kritik bir maça çıkacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor için düz enlenen moral gecesinde, Tavşanlı’da faaliyet yürüten iş adamları ve esnaftan toplanan 150 bin TL’nin bir kısmı Kulüp Başkanı Osman Turan’a teslim edildi.

- Pazar günü Boluspor ile kritik bir maça çıkacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor için düz enlenen moral gecesinde, Tavşanlı’da faaliyet yürüten iş adamları ve esnaftan toplanan 150 bin TL’nin bir kısmı Kulüp Başkanı Osman Turan’a teslim edildi.

Bu sezon PTT 1. Lig’de düşmeme mücadelesi veren 'Meteorlar' için Tavşanlı Kaymakamlığı ile Tavşanlı Belediyesi moral gecesi düzenledi. İş adamlarının yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, Maden İş Sendikası Genel Sekreteri Durmuş Düzgün, Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarıyla taraftarların katıldığı gecede Tavşanlılı TRT sanatçısı Orhan Ayaz ve pop müzik sanatçısı Tülin sahne aldı.

Tavşanlı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aziz Solmaz, Kaymakam Numan Hatipoğlu ile Belediye Başkanı Mustafa Güler’in iş adamlarıyla esnaftan topladıkları 150 bin TL’nin 90 bin TL’sini Kulüp Başkanı Osman Turan’a teslim etti. Kalan 60 bin TL’nin ise Boluspor karşılaşması sonrasında futbolcuların müsabakayı kazansa da, kaybetse de Çarşamba günü teslim edileceği belirtildi.

Moral gecesinde konuşan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ada Stadı'nda süren çalışmalarla ilgili bilgi vererek, "Gelecek sezon müsabakalarımızı Tavşanlı’da oynamak istiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi ortaya koyarak bu ligde kalmalıyız. Oyuncularımız için aradığımız iş adamlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gecenin organizasyonunda ter döken iki isim daha var. Basın Müdürümüz Aziz Solma ile TSYD temsilcimiz Alibey Aydın’a da teşekkür ediyorum. Futbolcularımızın alacakları var. Bir kısmını böyle bir çalışma ile gidermiş oluyoruz. Bu gece emeğe saygı gecesidir. İllaki Bolu maçı kazanılacak diye bir şey yok. Onların sahada ortaya koydukları mücadele ve onurlu duruşları saygı duymayı gerektiriyor. Onca imkansızlıklara rağmen ortaya koydukları saygıdeğer duruşlarından dolayı teşekkür ediyorum. Linyitspor mütevazi kimliğiyle Türkiye’ye örnek olmuştur ve olmaya da devam edecektir “ dedi

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ise, Tavşanlı Linyitspor’u ve formasını giyen futbolcuları çok sevdiğini belirterek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Tavşanlı ilçesinin potansiyeli ile mücadele verdiği şehir takımlarının potansiyeline bakıldığında herkesin hayretle, ibretle Tavşanlı’yı takip ettiğini vurgulayan Hatipoğlu “Bu lige çıktığımız günden buyana verdiğimiz mücadele saygıyı gerektiriyor. PTT 1. Lig’in en saygın takımı Linyitspordur. Gönlümüz, sevgimizi ortaya koyarak mücadele veriyoruz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte mutluluk içerisinde gelecek sezonu düşüneceğiz. Bizim sizin için taleplerimizi geri çevirmeyen iş adamlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam 90 bin TL’yi sizlere dağıtması için kulübümüz başkanına teslim edeceğiz. Boluspor maçını kazansanız da kaybetseniz de kalan 60 bin TL’yi de maç pirimi olarak sizlere vereceğiz. Helal olsun“ diye konuştu

Yapılan konuşmaların ardından pop müzik sanatçısı Tülin, sahne alarak salondakileri coşturdu. Gecede protokol mensupları futbolcularla birlikte yöresel oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.