Uğur Işılak'tan 'uyku' açıklaması

Uğur Işılak'tan 'uyku' açıklaması

"Meclis'e uyumaya gitmiyorum" dedikten sonra Meclis'te uyurken görüntülenen Uğur Işılak'tan Twitter'dan açıklama geldi.

Seçim öncesi “Meclis’e uyumaya gitmiyorum” diyen ünlü sanatçı AK Parti Milletvekili Uğur Işılak’ın uyuduğu gözlenmiş bu olay sosyal medyada geniş yer bulmuştu. 
 
Twitter hesabından kendisini eleştirenlere “Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de o harıl harıl çalışanlardan biriyim” diyen Işılak'tan bugün ikinci açıklama geldi.
 
Işılak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, insanın en masum hallerinden biri olan uyurkenki halininin linç kampanyasına çevirmek istenildiğini belirtirek "İfira atanlar dönüşü olmayan bir günah ve haysiyetsizlik çukurunda boğuldular" dedi. Işılak'ın açıklaması şöyle:
 
"Keşke uyusalardı da..."
 
Evet uyuyakalmışım. Toplam 10 veya 15 saniye... Bazen yolculuklarda, bazen misafirlikte, bazen hastanede beklerken böyle uyuklamalar olur. Bu da insanın en doğal ve aynı zamanda en masum hallerinden biridir. Masum hallerinden diyorum, çünkü insan uyuduğunda “dedikodu" yapamaz, “gıybet" edemez, “iftira" atamaz. Benim uykumdan dolayı gıybet ve iftira batağına düşenler, keşke uyusalardı da böyle dönüşü olmayan bir günah ve haysiyetsizlik çukurunda boğulmasalardı.