Aracında 6 çocukla yakalanmıştı... İstismar zanlısından şoke eden savunma!

Aracında 6 çocukla yakalanmıştı... İstismar zanlısından şoke eden savunma!
Güncelleme:

ABD'de aracında 6 çocukla birlikte yakalanan, çocuk istismarı zanlısının savunması kan dondurdu.

ABD'de yaşayan 41 yaşındaki J.G. isimli bir adam New Mexico otoyolunda sürüş sırasında tuhaf davranışlar sergilediği için polisler tarafından durduruldu. Memurlar aracın kapısını açtığında ise arabanın içinde arka koltukta oturan 6 çocuk gördü. Aracından inmesi istenen J.G.’nin elinde alkol şişesi bulunması ve pantolonunun düğmelerinin açık olması üzerine polisler araştırmalarını derinleştirdi. J.G.’nin daha öncesinde 12 yaşındaki bi kız çocuğuna cinsel istimarda bulunma suçundan arandığını fark eden polisler adamı anında tutukladı.

İKİZ KARDEŞİ DE ARABADAYMIŞ

J.G.’nin 12 yaşındaki bir kıza tecavüz etmekten suçlandığı belirtilirken 41 yaşındaki adamın aracında bulunan 6 çocuktan birininde daha öncesinde J.G.’nin kurbanlarından birinin ikiz kardeşi olduğu belirtildi. Arabada bulunan ikiz kardeşi zanlının kendisine müstehcen mesajlar attığını ve kız kardeşini çok sevdiğini söylediğini ifade etti.

Kızların büyükannesi ise torunların başına gelen olaydan sonra büyük bir travma yaşadığını söyleyerek 41 yaşındaki J.G.’nin hasta bir insan olduğunu belirtti. Zanlı tutuklanırken hala yargılanmayı bekliyor.