Bir vahşet daha! Yasemin, eski sevgilisi tarafından katledildi

Bir vahşet daha! Yasemin, eski sevgilisi tarafından katledildi
Güncelleme:

Fransa'nın Strasbourg kentinde yaşayan 4 çocuk annesi Yasemin Ç. (25), 8 yıldır birlikte yaşadığı ve bir süre önce ayrıldığı Savaş Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadının cansız bedeni

Savaş Ö. (42) ile sekiz yıldır birlikte yaşayan Yasemin Ç., kısa süre önce ilişkilerine son vermişti. Yasemin Ç.’ye daha önce de şiddet uyguladığı ifade edilen Ö., 23 Aralık’ta dört çocuğunun da bulunduğu sırada Yasemin Ç.’nin evine gitti. Hürriyet'ten Güven Özalp'in haberine göre, çıkan tartışmada Savaş Ö., Yasemin Ç.’yi dövdü sonra da bıçakladı. Yasemin Ç.’nin cesedini banyoya kapatan Savaş Ö., annelerinin iyi olduğunu söyleyerek çocukları anneannelerinin evine götürdü. Yasemin Ç.’ye ulaşamayan annesi polise başvururken Savaş Ö., büyük bir sandığa yerleştirdiği cesedi, poliste uyuşturucu kaydı olan ve daha önce 11 kez tutuklanan 48 yaşındaki bir arkadaşının yardımıyla şehrin kuzeyindeki Vendenheim ormanına götürerek gömdü, sandığı da nehre attı.

Banyoda kan izleri bulan ve çocukların ifadelerine başvuran polis, 26 Aralık’ta poliste şiddet ve tehdit kaydı olan Savaş Ö. ile arkadaşını gözaltına aldı. Başta Yasemin Ç.’yi öldürdüğünü inkâr eden Savaş Ö., ardından darp ettiğini kabul etti ancak öldürme niyetinin olmadığını savundu. Strasbourg Savcılığı, Savaş Ö.’nün kasten cinayetten yargılanmasını talep ediyor.

Aylin Sözer'in katili güvenlik kamerasındaAylin Sözer'in katili güvenlik kamerasında

 

Hürriyet