Erdoğan NATO Zirvesi'nde ! Liderler aile fotoğrafı çektirdi

Erdoğan NATO Zirvesi'nde ! Liderler aile fotoğrafı çektirdi
Güncelleme:

NATO Zirvesi için Brüksel'e giden Cumhurbşakanı Erdoğan, liderle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "NATO Zirvesi" için NATO'nun yeni karargahına geldi.

Erdoğan, 29 ülke liderinin katılımıyla başlayan NATO Zirvesi'nde yer almak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'deki programa katıldı.

İki gün sürecek Zirve, NATO'nun yeni karargah binasında gerçekleşecek. Erdoğan liderlerle birlikte aile fotoğrafı çektirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'li mevkidaşı Donald Trump hatıra fotoğrafının çekileceği alana doğru birlikte yürüdüğü ve ayaküstü sohbet ettiği görüldü.

Erdoğan NATO Zirvesi'nde ! Liderler aile fotoğrafı çektirdi - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Theresa May başta olmak üzere birçok liderle bir araya gelmesi bekleniyor. 

Erdoğan NATO Zirvesi'nde ! Liderler aile fotoğrafı çektirdi - Resim : 2

Zirve’de NATO ittifakının güvenlik polikaları ve Makedonya’nın NATO üyeliği gibi konular ele alınacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da görüşmelere katılması bekleniyor.

Erdoğan NATO Zirvesi'nde ! Liderler aile fotoğrafı çektirdi - Resim : 3

TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİNİ AÇTI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun yeni karargahında, Türkiye'nin NATO Nezdindeki Daimi Temsilciliği'nin resmi açılışını yaptı. 

Erdoğan, açılış kurdelesini Çavuşoğlu ve Akar ile birlikte kesti, ardından delegasyon görevli personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seçiniz...