Filmleri aratmayan olay !

Filmleri aratmayan olay !
Güncelleme:

İngiliz keskin nişancıları, IŞİD tarafından infaz edilecek olan baba ve oğlunu kurtardı.

İngiliz keskin nişancılarının, bir baba ile 8 yaşındaki oğlunu infaz etmeye hazırlanan 3 IŞİD militanını vurması üzerine baba ile oğul Türkiye'ye kaçtı.

Sözcü'nün haberine göre Suriye’nin IŞİD kamplarında yaşanan bir olay, film setlerini aratmadı. Türkiye sınırına çok yakın bir bölgede gerçekleşen olayda, ‘kâfir’ ilan edilen bir baba ile 8 yaşındaki oğlu, 3 IŞİD militanı tarafından infaz edilmek üzere meydan yerine getirildi.

Teröristler ellerinde bıçaklarla baba ile oğulu infaz etmek için hazırlandığı sırada, İngiliz Özel Kuvvetleri’ne bağlı bir keskin nişancı, önce eli bıçaklı cellatlardan birini vurdu. Keskin nişancı, diğer 2 teröristi de 50 kalibrelik birer kurşunla kafalarından vurarak etkisiz hale getirdi.

BABA İLE OĞUL KURTULUP, KAÇMAYI BAŞARDI

Meydan yerine toplanan kalabalık olanlar karşısında hayrete düşerken, geriye kalan IŞİD militanları büyük panik yaşadı. Bu esnada kalabalık arasından bir kişi, baba ile oğlunun ellerini bağlayan ipleri kesti. Oğlunu kucaklayan baba, hemen bir otomobile binerek Türkiye’ye kaçmaya başardı.

İHA’LARLA OPERASYON YAPILACAKTI AMA…

Yaklaşık iki hafta önce yaşanan olayın, İngiliz askerlerin devriye gezerken infaz için toplanan kalabalığı farketmesi üzerine gerçekleştiği belirtildi.

İngiliz basını olayı manşetlerine taşırken, komando timinin önce İHA’larla operasyon yapmayı planlandığı, ardından masumların da ölebileceği gerekçesiyle bu plandan vazgeçtiği açıklandı.

İNFAZA KURBAN GİDENLER OLDU

Bunun ardından hemen B planı devreye sokuldu ve bu kez keskin nişancılar, ellerinde bıçak olan cellaTları doğrudan vurmayı tercih etti.

AK 47 tipi otomatik silahlarla, infazı gerçekleştirmeye hazırlanan IŞİD militanlarını tek kurşunla deviren İngiliz askerlerin, tüm idam mahkumlarını kurtaramadığı ve militanların baba ile oğulun infazından önce, birçok kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı.

IŞİD’in olayın ardından köyü terkedip kaçtığı açıklandı.