Mobilyanın içinden çıkan mektup şoke etti!

Mobilyanın içinden çıkan mektup şoke etti!
Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan bir mobilya ustası, eski bir mobilya parçasının içinde 11 yaşındaki kız çocuğunun 1969 yılında yazmış olduğu mektubu buldu. Mektubu okuyan kadın büyük şaşkınlık yaşadı.

İngiltere'nin Cambridgeshire bölgesindeki Peterborough şehrinde yaşayan mobilya ustasının, yenilemek için aldığı mobilyanın içinde gelecekle ilgili tahminler barındıran bir mektup bulduğu ortaya çıktı. 1969 yılında bir kız öğrenci tarafından yazılan kağıtta, günümüzde gerçekleşen birçok öngörünün olduğu belirtildi.

Mobilyanın içinden çıkan mektup şoke etti! - Resim : 1

KÜÇÜK KIZIN DEDİKLERİ BİR BİR ÇIKTI
Bundan tam 52 yıl önce öngörüleriyle yazdığı mektupta küçük kız şunlardan bahsediyor: "Yıl 1980, burada 21 yaşındayım. 11 yaşında ve okulda olduğum günleri hatırlıyorum; o zamandan beri işler değişti. Örneğin televizyon; 1969 önünde topuzlar olan kare bir kutuydu ama şimdi koltuğunuzun kolunda onu açıp kapatmak için düğmeler bulunan büyük bir ekran. Evliyim ve kocam işten dönüyor. Bana kapıyı açmam için düğmeye basmamı söylüyor bende düğmeye basarak elektrikli kapımızı açıyorum. 1969'da telefon, üstünde bir alıcı bulunan kare şeklinde bir kutuydu. Ama şimdi konuştuğunuz insanları görebiliyorsunuz."

Mobilyanın içinden çıkan mektup şoke etti! - Resim : 2