Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmene veliden suç üstü

Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmene veliden suç üstü
Güncelleme:

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir öğretmen, arabada erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken öğrencinin annesine yakalandı.

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir okulda biyoloji öğretmeni olan Gabriela N.  isimli kadın öğretmen erkek öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye girerken öğrencinin annesi tarafından yakalandı.

ABC15 News'in haberine göre tutuklanan öğretmen görevinden istifa ederken, birlikte olduğu öğrenci polis merkezinde verdiği ifadede öğretmeni Gabriela N. ile daha önce 5 kez cinsel ilişki yaşadıklarını itiraf etti.

Öte yandan öğrenci ile öğretmen arasındaki yasak ilişkinin okul yönetimi tarafından da bilindiği ancak okul yönetiminin öğretmen ve öğrencisini uyarmakla yetindiği ortaya çıktı.

Okul Müdürü Marc Angerer, velilere gönderdiği mesajda şunları söyledi:

"Personel bilgilerini tartışamasam da, bu konuyu ciddiye aldığımızı size bildirmek istedim. Bu duruma ilişkin endişelerinizi paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin emniyeti ve emniyeti hepimiz için büyük önem taşıyor ve bu sıkıntılı bir durum olsa da kolluk kuvvetleri tarafından yönetiliyor."