Digitürk Genel Müdürü görevinden ayrıldı

Digitürk Genel Müdürü görevinden ayrıldı
Güncelleme:

Digitürk’ün 15 yıllık genel müdürü Ertan Özerdem görevinden ayrıldı. Özerdem'in yerine Koza Grub'a kayyum atanan Ümit Önal'ın geleceği iddia ediliyor.

TMSF yönetiminde bulunan Digitürk’ün 15 yıllık genel müdürü Ertan Özerdem dün akşam görevinden ayrıldı. Özerdem'in yerine Koza İpek Grubu'na kayyum olarak atanan Ümit Önal'ın geleceği iddia ediliyor.

Hürriyet'in teyid ettiği bilgilere göre Özerdem dün aşkam görevinden ayrıldı. Özerdem'in ayrılması ile ilgili, 'görevden alınma' konusunda ise bir bilgi edinilemedi.

Digitürk'te 15 yılı bulan genel müdürlük görevinin dün akşam sona ermesi ile birlikte Özerdem, çalışma arkadaşları ile vedalaştı.

Bir süreden beri TMSF yönetiminde bulunan Digitürk (Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.) ile ilgili bir diğer önemli gelişme ise geçtiğimiz temmuz ayında yaşanmıştı.

KATARLILARA SATILMIŞTI

Anılan süreçte, Katarlı beIN Media Grup'un Digitürk'ü satın aldığı açıklanmıştı. Ancak, şirketin yönetim kurulu başkanlığında halen, TMSF yöneticilerinden Mehmet Ali İslamoğlu bulunuyor.

ÜMİT ÖNAL YERİNE GETİRİLECEK İDDİASI

Ertan Özerdem'in yerine gelecek isim ile ilgili ise net bir bilgi alınamadı. İddialara göre Özerdem'in yerine Ümüt Önal getirilecek. Halen Digitürk'ün de yönetim kurulunda yer alan Önal aynı zamanda, Koza Grub'a atanan kayyumllardan biri konumunda. 

Digiturk, yaklaşık 3.5 milyon abonesi ve spor ve eğlence içerikleri Pay-TV operatörü olarak faaliyet gösteriyor.