Erken Rezervasyon Başlıyor

Erken Rezervasyon Başlıyor
Güncelleme:

2016 Erken Rezervasyon kampanyaları 15 kasım tarihinde başlıyor.

 Daha ucuza tatil yapıp , Yer bulamama endişesini ortadan kaldıran Erken Rezervasyon süreci başta Yurt İçi  Oteller olmak üzere , Yurt Dışı  Turları , Kıbrıs Otelleri  ve Kültür Turlarıyla, Türk Misafirlerin satın alımına  15 Kasım tarihinde sunulacak . 

 Konuyla alakalı BkmTur  Yönetim Kurulu Başkanı Berces Aslan’la  Yaptığımız görüşmede kendisine Erken Rezervasyon hakkında bilinmeyenleri sorduk .

Berces Bey Selamlar , Öncelikle Erken Rezervasyon nedir ? Türk  halkı olarak Erken Rezervasyonu tam olarak biliyormuyuz.?

Erken Rezervasyon ,  Ülkemizde turizmin aktif bir sektör olmaya başladığı yıllardan bu yana genelde yabancı turistlerin kullandığı bir indirimli tatil yöntemiydi,  yerli turistler ise yıllarca kendilerine şu iki soruyu sordular.

•  “Yabancı Turistler neden daha ucuza tatil yapıyor“?

• “Biz neden daha ucuza tatil yapamıyoruz.?

Halkınız Erken Rezervasyon kampanyalarını ilk tıllarda sadece  indirimli tatil yapmak için kullanırken , son yıllarda özel tesislerin yüksek talep aldığı dönemlerde yer bulamama sorunu içinde bir çözüm olarak kullanmaya başladılar.

Berces Bey , Erken Rezervasyonla Tatil  Satın alırken  nelere dikkat etmeliyiz?  

İlk yapmamız gereken , Kültür bakanlığı ve Türsab  tarafından belgelendirilmiş bir tur operatörü seçilmesi gerekiyor. Böylelikle  Tatiliniz boyunca sizlere vaadedilen hizmetleri eksiksiz alabilirsiniz.  Ayrıca Seyahat Acentanızdan Erken Rezervasyon İptal Sigortası  yaptırmanın önemli olduğunu belirtmek isteriz.

Bizler şimdi (2016) Yabancılardan daha Ucuz Tatil yapabiliyormuyuz ? 

Tabiki evet , Fakat bu evet tam anlamıyla tüm hizmetler için geçerli olmayacak , Söyle ki yabancı tur operatörlerinin Ulaşım , Transfer, Otel ve Rehberlik satın almaları da yabana atılacak bir konu değil , Bizlerde yılda 25 bin yabancı turisti ülkemize getiriyoruz. Bu anlamda Uçak Biletleri olsun Araç tedariki olsun daha birçok konudaki satın almamız adına bu sayılar bizlere güç veriyor.  Fakat daha önemli unsur, Erken satın almanın ve Erken yer kapatmanın o pazara verdiği güçtür diye düşünüyorum . Bu anlamda seçeceğiniz otelin adı ve hizmet etmek istediği pazar çok önemli ,  otelin en sevdiği Turist erken alan turisttir.  O işletmede ona gore satın alma yapıyor. Fakat ne olursa olsun, Bizler 2016 yılı Erken Rezervasyonda Tüm gücümüzle Türk halkının hizmetinde olacağız. Ve en az 200-300 otelde En uygun fiyatı Garanti edeceğiz.  Tabi bunun için misafirlerimizin ilk yapması gereken erken rezervasyon başlar başlamaz Rezervasyon taleplerini bizlere ulaştırması.

Bu Sene Erken Rezervasyon 15 Kasımda başlatıyorsunuz. Bu sene indirim oranı ne olacak?

Bu yıl %50 indirime kadar , fırsatlar sunduğumuz en az 800 Erken Rezervasyon oteli ile Türk misafirlerin karşısına çıkacağız. Daha öncede belirttiğim gibi bu otellerin bir çoğunda en uygun fiyatı garanti ediyor olacağız.

Teşekkürler Berces Bey bizleri ağırladığınız için ,  Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Erken rezervasyon çok önemli bir konu , misafirlerimizin bu Önemli  konuda bilgilenmesini sağladığınız için Teşekkür ederiz. Diğer taraftan okuyan her okurunuza iyi tatiller dileriz.