mobilike #GoodJob Sosyal Sorumluluk Kampanyası

mobilike #GoodJob Sosyal Sorumluluk Kampanyası
Güncelleme:

mobilike’da spor salonunda geçen her dakika yardıma dönüşüyor...

Geçtiğimiz senenin Nisan ayında Maslak’taki yeni ofisine taşınan mobilike, yeni ofislerini çalışanların istekleri doğrultusunda yarattı. Berber, kuaför, el bakımı ve masaj koltuğu ofisteki imkanlardan en ilgi çekici olanları. Ayrıca, canlı müzik odası, langırt alanı, bilardo masaları ve DJ seti bulunan ofisleriyle son olarak bir yenilikle daha karşımıza çıkıyorlar. Çalışanları ofisteki spor salonunda vakit geçirmeye teşvik eden yeni sosyal sorumluluk projeleri #GoodJob ile mobilike spor salonunda geçirilen dakikalar yardıma dönüşüyor.

mobilike’ın çalışanlara özel yeni programı #GoodJob, ofistekilerin her ay belirlenen derneklere yardımda bulunmasını sağlayan bir sosyal sorumluluk projesi. Ekip üyelerinin spor salonunda geçirdikleri her dakikanın karşılığı, belirlenen derneklere yardım olarak dönüyor. Böylece mobilike çalışanları birçok yönden iyi bir iş yapmış oluyorlar. Spor yapmak çalışanların motivasyonunu artırıyor, böylece yapılan işin kalitesi de artıyor. Sonunda da iyi bir amaçla belirlenen vakıflara bağış yapılıyor.

#GoodJob, sosyal sorumluluk projesinin hayata geçmesini sağlayan, mobilike Kurucu Ortağı Volkan Biçer, “mobilike’da, motivasyon artıran etkinliklere sık sık yer veriyoruz. Sadece kendimiz için değil, desteğimize ihtiyaç duyanlar için de bir şeyler yapmak çok anlamlı. Hem spor yapma motivasyonu hem de sosyal sorumluluk projesi olarak ortak fayda sağlayan bir sistem yarattık.” diye belirtiyor.

Kampanya kapsamında ekibin paylaştığı fotoğraflar #GoodJob hashtag’iyle mobilike sosyal medya hesaplarında görülebilir.

Etiketler mobilike