''Beri bırakın kardeşime bakın''

''Beri bırakın kardeşime bakın''

Park halindeki TIR'a çarpan araçtaki kardeşlerden birisi öldü ikisi de yaralandı. Genç kızın feryadı görevlilere zor anlar yaşattı.

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi tüm uyarılara ve alınan önlemlere rağmen yollar yine katliam gibi kazalara ev sahipliği yapıyor. Bu kazalardan birisi de dün gece Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana geldi.  Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazaya; yaralı kızın, “öldüğünden habersiz kardeşi” için çırpınışı damga vurdu. Yaralı kız sağlık görevlilerine  “Beni bırakın kardeşime bakın. Ben iyiyim.” diye feryat etti.

Sonrasında yaşananlar ile yürekleri burkan Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana geldi. 23 yaşındaki Merve Özer yönetimindeki 67 TP 575 plakalı hafif ticari araç, Kışla mevkisinde devrilerek park halindeki  67 LH 439 plakalı TIR’a çarptı.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Kazada, sürücü, kardeşi Taha Mert Özer (17) ile Furkan Erdoğan (17) araçta sıkışarak yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, sürücü ile Erdoğan’ı araçtan yaralı olarak kurtarırken, Taha Mert Özer’in hayatını kaybettiği belirlendi.

1-20150715104230.jpg

KARDEŞİ İÇİN YARDIM İSTEDİ!

Kardeşinin hayatını kaybettiğinden habersiz sürücü Merve Özer, “Kalbi atıyor mu? Lütfen yardım edin. Ben iyiyim. Beni bırakın kardeşime bakın” diyerek, sinir krizi geçirdi.

a-433.jpg

Kardeşinin ölüm haberi kendisinden saklanan genç kız ve diğer kardeşi olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.  Özer’in cesedi de incelemenin ardından aynı hastanenin morguna gönderildi.

DHA & AA