Askeri birlikte el bombası patladı: 3 şehit

Askeri birlikte el bombası patladı: 3 şehit

Hakkari'de el bombası kaza sonucu patladı. 3 asker şehit oldu, 2 asker yaralı..

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki askeri birlikte meydana gelen patlamada yaralanan 5 askerden 3'ü şehit oldu

Alınan bilgiye göre, 3. Piyade Tümen Komutanlığında el bombasının kaza sonucu patlaması nedeniyle yaralanan 5 askerden durumu ağır olan 3'ü kaldırıldıkları Yüksekova Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit oldu.

Olayda yaralanan askerlerden birinin ayakta tedavi edildiği diğerinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

2 POLİS DE ŞEHİT

Bİngöl'ün Karlıova ilçesinde polis aracı devrildi: 1 polis şehit oldu 2 polis yaralandı. Şanlıurfa'daki kazada da bir polis şehit düştü.

CİZRE'DE PKK'LILAR ATEŞ AÇTI ÇATIŞMA ÇIKTI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2 sokağa yerleştirilen tahrip gücü yüksek patlayıcı, fünyeyle imha edildi.

Kale Mahallesi Ekiniler ve Kömürcü sokaklarında güvenlik güçlerinin geçişini engellemek üzere kazılan hendek ile oluşturulan barikatlara terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yerleştirdiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Bomba İmha Şube Müdürlüğüne bağlı uzman polisler, çevre güvenliğinin alınmasının ardından tahrip gücü yüksek olduğu belirlenen patlayıcıları fünyeyle infilak ettirdi. Patlamanın şiddeti nedeniyle çevredeki bazı ev ve iş yerlerinde hasar oluştu.

Bu sırada teröristler, uzun namlulu silahla ateş açarken, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanmasına çalışılıyor.