Ataşehir'de polis soyguncularla çatıştı

Ataşehir'de polis soyguncularla çatıştı
Güncelleme:

Ataşehir'de bir markete gelen 3 soyguncu polisle çatıştı. Çatışmada 1 soyguncu öldü, 1 polis yaralandı.

Ataşehir’de markete soygun yapmak için giren 3 silahlı gaspçıyla Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 gaspçı öldürüldü, 2’si gözaltına alındı. Ataşehir’de operasyon yapılan marketten kaçan gaspçılardan birinin Örnektepe Mahallesi Güldeste Sokakta gizlendiği belirlendi. Gasp Büro ekipleri eve operasyon düzenledi. Polise ateş açan gaspçı vurularak yaralı ele geçti. adreste çatışma çıktı. Evde bulunan ikinci kişi de gözaltına alındı.

Ataşehir’de soygun amacıyla girdikleri markette polisi fark edip dışarı çıkan 3 şüpheli, polisle çatıştı. Çatışmada 1 şüpheli ölü ele geçirildi, 2 şüpheli ise yakalandı. Hafif yaralanan 1 polis memuru ise hastaneye kaldırıldı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Olay, saat 20.30 sıralarında Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Hacıbekir Caddesi’nde meydana geldi. Polis ekipleri, daha önce de market soygununa karıştığı belirlenen kişileri teknik ve fiziki takibe aldı. Takip sırasında şüpheli 3 kişi, soygun için girdikleri belirtilen markette, polisi fark edince çıktı. Şüpheliler, teslim ol uyarısında bulunan polise ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Silah sesleri nedeniyle çevredekiler panik ve korkuyla kaçıştılar.

1 POLİS YARALANDI

Çatışmanın yaşandığı bölgeye takiviye polis ekipleri sevk edildi. Ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sırasında polisle çatışan şüphelilerden biri ölü ele geçirildi, diğer 2 kişi ise yakalandı. Çatışma sırasında bir polis memuru ise hafif şekilde yaralandı. Yaralı polis memuru, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Çatışmada ölü ele geçen gaspçının isminin Serhat Erdoğan olduğu ortaya çıktı.  Operasyonda yakalananların ise Samet YIlmaz ve Ömer Boğahan olduğu bildirildi.

İKİNCİ ÇATIŞMA

Ataşehir’de operasyon yapılan marketten kaçan gaspçılardan birinin Örnektepe Mahallesi Güldeste Sokakta gizlendiği belirlendi. Gasp Büro ekipleri eve operasyon düzenledi. Polise ateş açan gaspçı vurularak yaralı ele geçti. Adreste çatışma çıktı. Evde bulunan ikinci kişi de gözaltına alındı. 

DHA