Aylardır aranan kardeş katili ortaya çıktı

Aylardır aranan kardeş katili ortaya çıktı
Güncelleme:

İstanbul'da 24 yaşındaki kız kardeşini öldüren ve aylardır yakalanamayan Erhan T., bu kez Kadıköy'deki çatışmada ortaya çıktı.

İstanbul’da kız kardeşi Ceylan T.’nu öldürmekten aranırken, bir işadamının evini ve ofisini kurşunladığı belirlenen Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesi’ne el bombalı saldırı sanığı Erhan T., bu kez Kadıköy’de bir galeride çatışmaya girdi. Kaleşnikofların kullanıldığı çatışmada ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Sultanbeyli’de özel bir bankada çalışan ve ailesiyle birlikte kalan 24 yaşındaki Ceylan T., Ataşehir Feratpaşa Mahallesi’ndeki evine gelen ağabeyi Erhan T.(38) tarafından geçtiğimiz şubat ayı sonunda tabancayla öldürüldü. Erhan T.’nin, kızkardeşi Ceylan T.’nin sevgilisi olduğu iddia edilen Bekir T.’yle sinemaya gittiği için öldürdüğü öne sürüldü. Ancak Bekir T., daha sonra yaptığı açıklamada, Ceylan T.’nin sevgilisi olmadığını, olay günü de sinemaya gitmediğini açıkladı.

Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesi’ne el bombalı saldırı sanığı Erhan T., her yerde aranırken geçtiğimiz mayıs ayında bir işadamından 200 bin dolar haraç almak için silahla ofisine giderek tehdit ettiği, işadamı reddedince evini ve işyerini kurşunladığı ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre polis, Erhan T.’yi iki olaydan her yerde ararken, bu kez Kadıköy’de ortaya çıktı. Akşam 17.00 sıralarında Kadıköy’de bir galeride kaleşnikofların da kullanıldığı çatışma çıktı. Çatışmada çok sayıda mermi ateşlenirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Polis kısa sürede olay yerine gitti. İnceleme yaptı. Kamera görüntüleri toplandı. Galeriye kaleşnikoflarla saldıran grubun içinde Erhan T.'nin de olduğu belirlendi. Polis, aylardır aradığı ancak bulamadığı Erhan T’yi yakalamak için çalışma yürütürken, saldırının Bekir T.’ye yönelik yapıldığı öne sürüldü. Ancak polis bu iddiayla ilgili bir bulgu bulunmadığını,bu iddianın da araştırıldığını bildirdi.

Hürriyet